Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wysłałam pieniądze za towar przelewem tradycyjnym.Dzień później transakcja została anulowana.Czy otrzymam zwrot pieniędzy w jakiś sposób?
Podkreślę jeszcze że zamówiłam towar jeszcze raz licząc że się unormuje,bo ten sam przedmiot i sprzedawca,a tak się nie stało i nie wiem co mam robić.
Anulowana wpłata przelewem tradycyjnym (druk wygenerowany na Allegro) nie dotrze do sprzedawcy, tylko wróci do Twojej zakładki Allegro Finanse, skąd możesz ją sobie wypłacić na rachunek bankowy lub przekazem pocztowym na adres zamieszkania. Skoro kupiłeś jeszcze raz towar, to wybierz metodę dostawy i płatności i zapłać, a do pierwszego zakupu wyślij odstąpienie od umowy.
Gdzie znajdę te odstąpienie od umowy?
Sprawdź, czy jest dostępna ta metoda;
Jeśli nie ma takiej opcji;
Przy drugiej opcji podajesz numer konta, bo system nie puści dalej, w trzeciej opcji nie podajesz, bo nie zapłaciłeś.
Nigdzie nie mam takiej opcji,a w Allegro Finanse też 0.Pieniądze wysłane,trzy razy sprawdzone czy napewno wszystko się zgadza,a tu pustka
Pieniądze wrócą po około 3 dniach roboczych od dnia anulowania. Wszystkie trzy opcje odstąpienia od umowy masz podane, masz możliwość wysłać odstąpienie.
@Client:44560149 Każdy kupujący ma taką opcję jak opisał @xyz96