Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w jaki sposób mogę zapłacić kuponem Sodexo za zakupy na Allegro? Na liście sklepów jest mowa o Allegro natomiast nie mogę znaleźć informacji o tym jak to zrobić.
Można płacić, masz kod. Kiedyś nie było można ale jak to tak:
eVoucher możesz zrealizować wyłącznie online dodając do koszyka produkty, które chcesz zakupić w aplikacji lub serwisie allegro.pl. wybierz płatność z góry, następnie zaznacz opcję „Masz kod lub kartę podarunkową?”, wpisz numer eVouchera ALLEGRO i zatwierdź, aby obniżyć płatność o wartość eVouchera.
Tak mam kod, po wpisaniu którego w polu „Masz kod lub kartę podarunkową?” pojawia się informacja, że kod jest niepoprawny (a został on wygenerowany godzinę temu).
Tzn że już próbowałeś?
Nie, nie został on nigdzie użyty jeszcze.
Jak masz taką sytuację musisz pytać u źrodla czy wydawcy kuponu.
Chyba tylko takie rozwiązanie tylko pozostaje.
dzięki
@franeczek91 można płacić kartą Sodexo, traktując ją jak kartę płatniczą, czyli podając numer, kod cvc oraz datę ważności.
Już wiem w czym tkwił problem - zamawiając kupon online, otrzymuje się kod, który należy wpisać na stronie openvoucher.sodexo.pl, zaznaczamy sklep do ktorego chcemy mieć zniżkę na zakupy i na mejla otrzymujemy kod, który wpisujemy na Allegro w polu „masz kod rabatowy?”.