anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Płatność kuponami Sodexo

MAMY ROZWIĄZANIE!
franeczek91
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

w jaki sposób mogę zapłacić kuponem Sodexo za zakupy na Allegro? Na liście sklepów jest mowa o Allegro natomiast nie mogę znaleźć informacji o tym jak to zrobić.

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8
LEW433
#21 Demiurg#

Można płacić, masz kod. Kiedyś nie było można ale jak to tak:

eVoucher możesz zrealizować wyłącznie online dodając do koszyka produkty, które chcesz zakupić w aplikacji lub serwisie allegro.pl. wybierz płatność z góry, następnie zaznacz opcję „Masz kod lub kartę podarunkową?”, wpisz numer eVouchera ALLEGRO i zatwierdź, aby obniżyć płatność o wartość eVouchera.

oznacz moderatorów
franeczek91
#8 Zapaleniec#

Tak mam kod, po wpisaniu którego w polu „Masz kod lub kartę podarunkową?” pojawia się informacja, że kod jest niepoprawny (a został on wygenerowany godzinę temu).

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Tzn że już próbowałeś?

oznacz moderatorów
franeczek91
#8 Zapaleniec#

Nie, nie został on nigdzie użyty jeszcze.

oznacz moderatorów
LEW433
#21 Demiurg#

Jak masz taką sytuację musisz pytać u źrodla czy wydawcy kuponu.

oznacz moderatorów
franeczek91
#8 Zapaleniec#

Chyba tylko takie rozwiązanie tylko pozostaje.

dzięki

oznacz moderatorów
la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@franeczek91  można płacić kartą Sodexo, traktując ją jak kartę płatniczą, czyli podając numer, kod cvc oraz datę ważności.  

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów
franeczek91
#8 Zapaleniec#

Już wiem w czym tkwił problem - zamawiając kupon online, otrzymuje się kod, który należy wpisać na stronie openvoucher.sodexo.pl, zaznaczamy sklep do ktorego chcemy mieć zniżkę na zakupy i na mejla otrzymujemy kod, który wpisujemy na Allegro w polu „masz kod rabatowy?”.

oznacz moderatorów