Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry, mam problem z przesyłka. Tzn w piątek zamówiłam na aukcji ale mój bank coś zaczął szwankować i nie zrobiłam przelewu ale za jakiś czas wybrałam formę przelew tradycyjny i tak zapłaciłam. Niestety do dnia dzisiejszego do sprzedającego nie doszedł przelew a u mnie na koncie widnieje ze mam nieopłacony zakup co mam zrobić w takiej sytuacji. Proszę o pomoc.
@ewa-d7 Jeżeli płaciłaś na poczcie to moze być 3 dni robocze...
@ewa-d7 Cześć. 🙂 Przelew zlecałaś na konto PayU/Przelewy24 podane podczas składania zamówienia? Czy wszystkie wprowadzone dane były poprawne (tytuł, kwota)?
Tak na payu. Wszystkie dane poprawne i tytuł przelewu również. Dzwoniłam dziś do swojego banku i powiedzieli ze przelew od nich wyszedł prawidłowy i wszystkie dane się zgadzają.
@ewa-d7 W takim razie prześlij nam potwierdzenie tego przelewu
@ko_alka I co ze swoich przelejecie sprzedającemu? podobno to sprawa operatora >tak odpowiadacie na inne problemu czy z wpłatami czy wypłatami, cosik tu mierdzi z tymi płatnościami.
@LEW433 Nie, skontaktujemy się z operatorem i wyjaśnimy tę sprawę.
🤗
@ewa-d7 Przelew dotyczy zamówienia numer 2e28d5f0-dab4-11ed-af4d-356fe0f37736, którego płatność ma status "zakończona". Środki trafiły na konto Allegro Finanse sprzedającego. Czy możesz upewnić się, czy przesłałaś mi poprawne potwierdzenie?
Tak to jest poprawny przelew. Dziś dokonałam jeszcze raz przelewu bo bardzo zależy mi na czasie a kupuje to w imieniu klasy mojego syna więc stwierdziłam że zapłacę jeszcze raz a między czasie będę wyjaśniała sprawę.
@ewa-d7 Rozumiem, dziękuję bardzo — skonsultuję to z operatorem i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
Bardzo dziękuję za pomoc.
@ewa-d7 Jak wszystko wypisane poprawnie to taki przelew idzie ok5dni.