Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
mam taką sprawę... Ostatnio zakupiłam pewien przedmiot na Allegro, gdzie podane było, że przy jego zakupie dostanę 15 monet. Niestety do tej pory tych monet na koncie nie mam... I nie wiem, gdzie się z tym zgłosić. I czy ewentualnie ma na to wpływ fakt, iż przesyłka była za pobraniem?
Proszę kogoś o pomoc.
@maagda1808 Jeśli wybrałaś płatność przy odbiorze, to w takiej sytuacji nie przyznajemy monet za zakup w danej ofercie. Aby otrzymać monety należy dokonać płatności przez Allegro Finanse (PayU lub Przelewy24).
W takim razie bardzo proszę o podanie w którym paragrafie regulaminu przyznawania monet przez Allegro taka informacja jest zawarta?
@PrzemekPastewski Paragraf 4. punkt 3. https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-programu-monetowego-lDk1gVkxvSd
@PrzemekPastewski O to Ci chodzi :
Każdy Uczestnik, który spełni łącznie warunki opisane w pkt 2 powyżej, otrzyma za każdą Transakcję na Allegro opłaconą w ciągu 7 dni poprzez Usługę Operatora Płatności liczbę Monet każdorazowo wskazaną w jej podsumowaniu widocznym w procesie zakupowym, z zastrzeżeniem pkt 4 oraz pkt 17 poniżej.
Bardzo dziękuję za informację. Przyznam szczerze, że nie mogłem doczytać tego w regulaminie. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Nawet jeśli to są monety "za zakup w aplikacji"? Czyli jak rozumuję za sam fakt dokonania zakupu przy użyciu aplikacji więc chyba nie powinno być istotne w jakiej formie płatności...