Witam,
mam taką sprawę... Ostatnio zakupiłam pewien przedmiot na Allegro, gdzie podane było, że przy jego zakupie dostanę 15 monet. Niestety do tej pory tych monet na koncie nie mam... I nie wiem, gdzie się z tym zgłosić. I czy ewentualnie ma na to wpływ fakt, iż przesyłka była za pobraniem?
Proszę kogoś o pomoc.
@maagda1808 Jeśli wybrałaś płatność przy odbiorze, to w takiej sytuacji nie przyznajemy monet za zakup w danej ofercie. Aby otrzymać monety należy dokonać płatności przez Allegro Finanse (PayU lub Przelewy24).
W takim razie bardzo proszę o podanie w którym paragrafie regulaminu przyznawania monet przez Allegro taka informacja jest zawarta?
@PrzemekPastewski Paragraf 4. punkt 3. https://allegro.pl/regulaminy/regulamin-programu-monetowego-lDk1gVkxvSd
@PrzemekPastewski O to Ci chodzi :
Każdy Uczestnik, który spełni łącznie warunki opisane w pkt 2 powyżej, otrzyma za każdą Transakcję na Allegro opłaconą w ciągu 7 dni poprzez Usługę Operatora Płatności liczbę Monet każdorazowo wskazaną w jej podsumowaniu widocznym w procesie zakupowym, z zastrzeżeniem pkt 4 oraz pkt 17 poniżej.
Bardzo dziękuję za informację. Przyznam szczerze, że nie mogłem doczytać tego w regulaminie. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Nawet jeśli to są monety "za zakup w aplikacji"? Czyli jak rozumuję za sam fakt dokonania zakupu przy użyciu aplikacji więc chyba nie powinno być istotne w jakiej formie płatności...