Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam jak w temacie pobrało mi kase z konta za zakup, a mam status na allegro platnosc w toku. Co w takiej sytuacji ? Pierwszy raz mam cos takiego. Kiedys tez mi sie zdarzalo ze ten system sie zawieszal, ale nie pobieralo kasy z konta, wiec anulowalem platnosc, ponowilem i bylo po problemie, a teraz mi pobralo kase z konta i ciagle wisi ten status ...
Wejdź tu:https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/kupione sprawdź status i jak masz nie opłacony to możesz go "ponów" albo czekaj bo taki przelew może iść do końca następnego dnia roboczego. Ja 2x pobierze za ten sam zakup to 1 wróci sam w ciągu 3dni.
status ktory mam to platnosc w toku i nie moge ani anulowac ani nic ... i kase pobralo .. poczekam do jutro zobaczymy co sie stanie ...
edit.
pojawila sie wiadomosc anuluj platnosc jak to zrobie kasa wroci i moge smialo drugi raz oplacic ? czy czekac ? bo status jest ciagle platnosc w toku
anuluj płatność czyli jest "zakup opłacony"!
to czemu jest ciagle status platnosc w toku ? nie nie ma ''zakup oplacony'', obok pisze moze potrwac kilka minut juz trwa ponad godzine ... pod statusem platnosc w toku jest anuluj platnosc i tyle ...
To możesz śmiało anulować, środki wrócą a Ty możesz opłacić ponownie.
tam jak wchodze jeszcze w szczegoly zakupu to tam jest platnosc w toku, pod spodem oczekujemy na potwierdzenie platnosci, a pod tym anuluj platnosc, wiec jak rozumiem jak zrobie jak piszesz czyli klikne anuluj to zwroca pieniadze ?
Oczywiście ze wrócą, w ciągu 3dni.
dobra dzieki za szybka informacje i pomoc
klikam anuluj i place jeszcze raz 🙂
👍
drugi raz to samo nie potwierdza mojej zaplaty to sa jakies zarty ...
Wyczyść przeglądarkę, to może być powód!🙁
teraz znowu musze czekac godzine zeby anulowac xD jakis cyrk totalny haha wyczyszcze ciasteczka i sprobuje 3 raz za godzine
Wyczyść i ponów płatność jak będzie taka opcja od razu.
ciasteczka wyczyscilem. nie mam opcji ponow platnosc, wyskakuje mi tylko opcja anuluj platnosc i jak anuluje wtedy dopiero mam opcje ponow platnosc. platnosc probuje zrobic przez szybki przelew wchodzac bezposrednio w moj bank i platnosc przechodzi, wraca do allegro i mieli i mieli i guzik z tego... ja mam tylko nadzieje ze te pieniadze do mnie wroca .. bo potem tracic czas by to odzyskac to mi sie nie usmiecha ...
tak poza tematem jestes z obslugi allegro ?
No @LEW433 poproszono cię o odpowiedź
no nie wierze ... po prawie drugiej godzinie czekania przeszlo ! moze akurat trafilem na jakies prace przy payu albo allegro ... teraz tylko mam nadizeje ze pierwsza platnosc do mnie wroci. dzieki za pomoc !! temat uważam za zakonczony