Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej mam pytanie.
Zawsze jak kupowałem przedmiot to po kilku sekundach było że zapłacone. Dzisiaj kupiłem przedmiot o 14:34, płatność jak zawsze zapisaną kartą. Do tej pory wisi jako Płatność w toku, kwota zeszła z konta (lub została zablokowana). Jakas awaria? Czy zamówienie się samo anuluje (ja nie mogę) a srodki wrócą na konto?
https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/moje-konto-zosta%C5%82o-obci%C4%85%C5%BCo... w tej dyskusji jest odpowiedź od moderatora, Pozdrawiam
awaria. lipa totalna bo nie wiadomo kiedy to naprawią a ja specialnie wybrałem aukcję z szybką przesyłką........a teraz przez allegro to wisi....
@lukasz-asia Wiemy o tym problemie. Zespół techniczny pracuje nad usunięciem jego przyczyny. Płaność powinna się rozliczyć. Przepraszamy za opóźnienie.
A mozna to anulowac? Potrzebowałem kabelek na jutro dlatego kupilem u kogoś z dostawą na jutro. Teraz podejdę gdzieś do sklepu w mieście i kupię ale na grzyba mi drugi kabel jak dojdzie?
@lukasz-asia Widzę, że płatność jest już zakończona. Jeśli chcesz zrezygnować z tego zakupu, sugeruję bezpośredni kontakt ze sprzedającym.