Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Od kilku lat korzystam z allegro i wszystko działało z moim bankiem. A od 24 12 2021 jest problem nie mogę zrobić przelewu za kupione rzeczy z mojego banku. Tak jakby Allegro nie współgrało z Getin bankiem...na inne konta robię normalnie przelewy ale z allegro nie da się zapłacić za nic.. dlaczego?
@Paulina834 Ten bank jest dostępny i nie powinno być problemu. Wyczyść lub zmień przeglądarkę.
Może jakaś przerwa techniczna, spróbuj od wyczyszczania przeglądarki, może pomoże.😍
@Paulina834 Wyczyść proszę pliki cookies i pamięć podręczną w swojej przeglądarce oraz sprawdź, czy sytuacja jest analogiczna na innych urządzeniach. Sprawdziłam to przed chwilą i Getin Bank jest dostępny do wyboru przy przelewach:
Wyczyscilam wszystko. Problem jest nadal. Nie napisałam że mam aplikacje w telefonie allegro i mam aplikacje z Getin banku w tel. I mam połączone konto z banku z Allegro. Restartował telefon i zainstalowałem na nowo aplikacje z banku i nic nie pomogło
A bezpośrednio z przeglądarki w telefonie, bez aplikacji allegro. Ja mam na liście Getin Bank.