Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Zastanawiają mnie warunki zbierania monet, od dłuższego czasu wybieram oferty z monetami. I raz monety zostaną dodane do konta a czasem po prostu nie. Od czego to zależy ? płace czasem zapisaną kartą mastercard a czasem szybkim przelewem lub blikiem.
Czy któraś z powyższych metod płatności nie jest honorowana w programie Monety ?
Pozdrawiam.
@RACE_FACTORY Z tymi monetami jest rożnie, zależy od promocji, czasem od razu masz na koncie, innym razem po pewnym okresie, także zależy czy płacisz przez apkę itd , trzeba czytać regulamin promocji.
Przeczytałem regulamin. Jest w nim mowa o płatności przez "allegro finanse" do którego przynajmniej dziś zalicza się tylko płatność przez raty allegro. Dziś z nich nie skorzystałem, a pomimo tego dostałem monete. Natomiast baner promujący monety nie mówi już tylko o płatnościach przez raty allegro, tylko o płatności PayU i coś tam jeszcze - mamy więc w różnych miejscach na portalu różne informacje czym płacić aby spełnić warunek (stąd ten post).
Czy ktoś od allegro mógłby jasno wypunktować metody płatności naliczające monety?
@RACE_FACTORY PayU to też Allegro Finanse
@RACE_FACTORY Ale po co zgadywać na forum? Zapytaj o to Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb