anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka inPost od 5 godzin w oddziale inPost

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:106190596
#8 Zapaleniec#

Zamówilem paczkę z Płocka (mieszkam w Wojniczu koło Tarnowa), która ma dziś ponoć przyjść. Zamówilem ją we wtorek, została nadana wczoraj o godzinie 15:40. Wczoraj o godzinie 16:40 paczka dotarła do pierwszego oddziału, i wyszła z niego o godzinie 19:53. Dziś o godzinie 5:38 weszła do oddziału i z niego jeszcze nie z niego nie wyszła.Jest szansa że dziś przyjdzie? Mam się martwić? Proszę o szybką odpowiedź.

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6
komis-bell
#21 Demiurg#

Spokojnie. Paczka dotrze - może nie na 100% dziś ale dotrze.

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Dzięki za tak szybką odpowiedź 

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

Jeszcze pytanie, czemu tak się dzieje?

Przecież to tylko oddział, myślałem że oni tylko na inną pakę ładują, ale to trwa ponad 5 godzin

oznacz moderatorów
komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:106190596 Jest okres przedświąteczny. Paczek jest zdecydowanie więcej niż zwykle więc siłą rzeczy pewne opóźnienia się zdarzają aczkolwiek Inpost wydał informację, że gwarantuje dostawę wszystkich paczek nadanych do 21 grudnia jeszcze przed świętami.

https://inpost.pl/aktualnosci-dostarczamy-radosc-gwarancja-dostawy-przed-swietami-dla-przesylek-nada...

oznacz moderatorów
kostas11
#21 Demiurg#

@Client:106190596 okres świąteczny mają w wielu przypadkach dzień obsuwy, do soboty dostaniesz 🙂

________
Κώστας
oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Client:106190596 spokojnie , kurierzy po 3-4 razy dziennie ładują samochody , wczoraj zainstalowali mi paczkę po 21:00

oznacz moderatorów