anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Paczka której nie zamawialem

pimpol88
#7 Wielbiciel#

IMG_8956.png

Witam , dostałem sms o paczce której nie zamawiałem  rozumiem ze to jakaś pomyłka ?

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

LEW433
#21 Demiurg#

A nie masz od kogo, jaki przewoźnik?https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

pimpol88
#7 Wielbiciel#

Tylko to co w screenie powyżej .

Halo odbior! "MANN FILTER FILTR..." jest w One Box Kocmyrzowska 22, Krakow. Kod odbioru 

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@pimpol88 tak, to pomyłka. Możesz zignorować tę wiadomość. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

pimpol88
#7 Wielbiciel#

Od DPD też mam jakąś paczkę której nie zamawiałem 

Przesylka od Focus Garden sp. z o. o. 1000772915775, kurier Krystian 506572. Dostawa dzis.. Zarzadzaj paczka w aplikacji DPD Mobile.

jakieś dziwne te pomyłki dziś 

oznacz moderatorów

TomBanknoter
#17 Koryfeusz#

@pimpol88 Pewnie ktoś ma podobny numer telefonu i się pomylił. Też tak kiedyś miałem, nawet zadzwoniłem do kuriera, ale okazał się że jest w całkiem innej miejscowości 😎

oznacz moderatorów

Client:78332456
#7 Wielbiciel#

inbound2347506136779030449.jpg

Dzień dobry takich paczek już mam 4...jaka pomyłka jak mają dane i wgl...co chwila mi przychodzi SMS że mam paczkę do odbioru...i nie nie mogę się się skontaktować z nadawca 

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Dzień dobry. Podpinam się wyżej ponieważ mam ten sam problem...dostałam kody na odbiór paczek których nie zamawiam 

inbound7569280155125700822.jpg

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

A potem się dziwić, ze inni piszą, ze dostali przesyłkę ale nie dostali do niej kodu... Nie ma jak one.

oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

No dokładnie...coś to dziwne że 4raxy pod rząd mam SMS o odbiorze paczki nie swojej i to od tej samej osoby....

oznacz moderatorów

julienail
Moderatorka
Moderatorka

@Client:78332456 Dziękuję za zgłoszenie, zajmiemy się tą sprawą. Wiadomości możesz zignorować.

Julia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

#7 Wielbiciel#

Przed chlia znowu dostałam sms z kodem na odbiór paczki.. a dziekeje się tak odkąd allegro zaczęło mnie przekiorowywac do one boxs

oznacz moderatorów