Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy możliwe opóźnienie w dostawie mojego zamówienia za pomocą Allegro One Punkt Kolporter jest spowodowane przez problemy z dostawą przesyłek przez firmę kurierską UPS od 22 listopada (wg Aktualności na Allegro). Przesyłki wysłanej do mnie przez sprzedającego 25 listopada br.
Obecnie widnieje komunikat o trasie przesyłki, że kurier odebrał od sprzedawcy przesyłkę i następnie tylko dostarczył tego samego dnia do magazynu i od tego dnia tj. 25-ego listopada, wygląda jakby zamówiona przesyłka nie wyruszyła dalej z magazynu do punktu odbioru. Brak jest również kolejnych aktualizacji statusu dostawy. Miejsce wysyłki przesyłki to najprawdopodobniej Zielonka pod Warszawą (zgodnie z adresem siedziby sprzedawcy). Dostawa do Punktu Targowa 72, Warszawa (Dworzec Wileński wejście od kas PKP poziom 0).
Do czasu odbioru za towar, za przesyłkę odpowiada sprzedający, pisz do niego niech pyta, składa reklamację.
@D_a_r_W Cześć.Ten punkt Kolporter jest chwilowo przepełniony - ta usługa w Twojej okolicy cieszy się naprawdę dużym zainteresowaniem. Proszę Cię o jeszcze chwilę cierpliwości - paczka zostanie dostarczona do punktu. Przepraszam Cię za utrudnienia.
Zamawiaj tylko paczkomatem, przesyłka zawsze dostarczana jest w określonym przez sprzedawcę terminie. Jak paczkomat w okolicy cieszy się dużą popularnością i brakuje skrytek to dostawiają drugi. U mnie paczkomat ma już prawie 1 km długości.
Teraz jest okres przedświąteczny i przed-mikołajkowy, to są opóźnienia z dostawami, a do tego ten wybrany przeze mnie rodzaj dostawy, jest do końca roku testowo za darmo, stąd skorzystałem bo same zamówienie już sporo wyszło.
Generalnie najczęściej korzystałem z paczkomatów, z tym żeby się opłacała dostawa to minimum te 40-50 złotych musi być, bo płacić około 9 PLN za dostawę powiedzmy 2-ch paczek czipsów (za 2x5 zł) nie jest kompletnie opłacalne, a znowu nie zamawiam, aż tak często, żeby korzystać ze Smart'a na rok i wtedy darmowa wysyłka paczek (na regulaminowych warunkach).