Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, Zamówione paczki utknęly zbiorczo w zepsutym paczkomacie inpostu. Inpost od piątku umywa ręce, a paczka potrzebna na dziś. W niedziele wyjeżdżam więc nawet jak przełożą paczkę nie będzie jej miał kto odebrać. Co zrobić w takiej sytuacji, bo z tego co czytam to ani nie otrzymam towaru, ani zwrotu od nadawcy za nieodebrana przesyłkę..
Możesz odstąpić od umowy zakupu jak zakup od firmy. Możesz przekazać komuś odbiór.
Wystarczy zwrot przez allegro (nieodebrana paczka) czy należy wysłać email z odstąpieniem do nadawcy? Niestety nie mam komu przekazać odbioru o ile uda się to załatwić z inpost. Oryginalny termin odbioru kończy się jutro o 10..
@prenston94 Jak od firmy to możesz kliknąć zwrot, prywatny pozostaje odebrać.
Tak jak wspomniałam wyżej, gdybym mogła odebrać z takim opóźnieniem nie byłoby problemu. Dziękuję, za odpowiedź mam nadzieje, ze jest zgodna że stanem faktycznym polityki allegro.
@prenston94 napisał(a):
Tak jak wspomniałam wyżej, gdybym mogła odebrać z takim opóźnieniem nie byłoby problemu. Dziękuję, za odpowiedź mam nadzieje, ze jest zgodna że stanem faktycznym polityki allegro.
@prenston94 lew to bezużyteczny forumowy prowokator, który ma na celu dokuczanie sprzedawcom i wpuszczanie kupujących w maliny.
1. W niedziele Inpost nie odbiera paczek, więc i tak poczeka do poniedziałku.
2. Podaj który to paczkomat i numer paczki, to wezwiemy na pomoc Inpost, co "pomocny kitek" powinien zrobić wcześniej.