Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@ikaeldomini W takim wypadku nie ma możliwości przekierowania przesyłki ponownie do Ciebie. Skontaktuj się ze sprzedawcą i poproś o ponowną wysyłkę na swój koszt.
No,to zaplacilam za wysylke ponowna. Nie tylko za antydepresanty place ale za ociaganie sie w depresji place dodatkowo...
☹️
@ikaeldomini Bardzo dobrze, że uznajesz własną winę i pokryłaś koszt ponownej wysyłki > nie dając się podpuścić "sawannowej faunie" do obciążania sprzedawcy
Jako chrzescijanka mam swiadomosc tego,ze moim Sedzia jest Pan i On widzi. Ale nie chodzi o lęk tylko o uczciwosc wobec blizniego. I odwage cywilna tez. Poza tym tak zostalam wychowana- by byc uczciwa 🙂
Ja zawinilam-ja ponosze konsekwencje.
Jak od firmy to możesz odstąpić od umowy zakupu, a jak ze Smartem to zwrot jest darmowy. Kupisz ponownie i nie poniesiesz kosztów ponownej wysyłki.
Juz sprzedajacy podal mi koszt ponownej wysyłki i uiscilam. Gapowe drozeje,choc w moim przypadku to depresyjne,nie gapowe. Do tej pory na ooczcie paczka mogla czekac do 2 tyg.chyba,a ze to poctex,to tylko tydzien wliczajac tez dni wolne raczej. Ale w punkcie partnerskim pocztexu czeka juz dluzej
👍
@LEW433 ogarnij się, nie wprowadzaj w błąd 🙂
Jak od firmy to możesz odstąpić od umowy zakupu
Po nie odebraniu paczki to jest nie wywiązanie się z umowy, i nie da się prawnie odstąpić !!!!
a jak ze Smartem to zwrot jest darmowy
Tak darmowy o ile odbierze i odeśle generując etykietę lub kod !!!!
Tu mamy paczkę pocztową i ona wraca odpłatnie w smarcie, więc lepiej pogadać ze sprzedawcą, poprosił na ponowną wysyłkę i wyszło taniej niż walka do czego namawiasz w każdym poście, bo jak by mi klient zaczął walczyć, zapłacił by za powrót, ponowną wysyłkę i magazynowanie, a tak autorka opłacił tylko ponowną wysyłkę 😄
Nieprawda, kupujący może w każdym momencie odstąpić od umowy zakupu, sam nie wprowadzaj w błąd.
@LEW433 każdy dobrze wie, że konsument może odstąpić od umowy, ale za powrót nieodebranej paczki też może zapłacić, jeśli zarządza tego sprzedawca
Od zażądania zaplata zależy? bo sprzedający będzie miał kaprys?
@LEW433 Na szczęście kupująca nie dala Ci się podpuścić > zacznij myśleć zanim coś napiszesz > ciągle powtarzasz te same kocopoły
Podpuścić, najeżdżacie na kupujących, jak "mafia" się zachowuje, ciekawe komu będziecie niedługo sprzedawali wielu z was zacznie w końcu pracować. A tak przeczytać co kupująca napisała to za trudne ?😁
@LEW433 No tak, Ty dalej niewiele rozumiesz > może napisać w swahili?
Ależ dokładnie tak, tylko tyle, że jak będzie miał kaprys to może wspaniałomyślnie odstąpić od żądania opłaty za zwrot, którą to opłatą został przez przewoźnika obciążony, a w tym przypadku tak jest, bo poczta Polska nakłada opłaty za zwrot nieodebranej paczki, niezależnie od tego czy jest ona w Smart czy nie jest.
Siedzisz na tym forum już tyle lat i takich podstawi nie ogarnissz?