Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, chcąc zwrócić sukienkę wygenerował mi się kod do paczkomatu z Allegro.
podjezdzajac dziś pod paczomat wyskakiwał ze kod jest błędny. Sprawdzaliśmy czy przypadkiem paczkomat nie jest pełny ale okazało się ze jest dużo miejsca.
co w takiej sytuacji ?
@Client:49322096 a nie był, dwa razy wpisywany ? a próbowałaś w innym często pomaga, jak nie pomoże pisz, dzwoń do inposta 🙂
Dzięki będę próbować !
@Client:49322096 w niektórych paczkomatach trzeba wbijać cyferki w odstępach ok.3 sekund. Jak się za szybko je wklepuje to wyskakuje dokładnie taki błąd jak napisałaś.
@Client:49322096 Zawsze wszystko łatwo tym tam w biurach a klient ma pod górkę Powodzenia
Jak się sprawdza czy paczkomat jest pełny?
Pani jakaś stała z inpostu i sprawdzała
Nie, Inpost ma olewke i awarie z tymi kodami zwrotu juz od dluzszego czasu, kod taki nie przejdzie w zadym paczkoamcie, przerabialem to juz 2 razy, nie byli w stanie pomóc.
Taka czarna lista byłaby bardzo fajna chociaż dla kupującego prywatnie, jeśli sprzedawca wysyła mi sprzęt pod hasłem nowe, a potem dostaje z poważnymi śladami użytkowania do tego po części nie sprawny to nie ma tu mowy o pomyłce. Taki sprzedawca robi to świadomie.
Tak samo wystawianie tego samego towaru pod kilkoma firmami aby rozłożyć negatywy na inne konta licząc że w końcu ktoś nie odda jest dużym naruszeniem, tak samo jak robienie tego w celach reklamy.
Tak samo kupujący pobawi się towarem, potem odeśle w ciągu 14 dni, towar nosi ślady użytkowania i nie nadaje się do sprzedaży - to zwykłe oszustwo.