anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pełny Koszyk - 50 szt i dosyć? Czemu za mnie decyduje Allegro co chce? ..bzdrura

MAMY ROZWIĄZANIE!
Tomasz3439
#8 Zapaleniec#

Pełny Koszyk - 50 szt i dosyć? Czemu za mnie decyduje Allegro co chce i ile chce mieć w koszyku?

z koszka w Biedronce też mu wyjmą jak będę miał za dużo?   

Robię większe zakupy, cześć chce kupić później, ale wybrać teraz bo mam czas i listę...

Nie chce dodawać do ulubionych (klikać serduszek). Chce mieć w swoim Koszyku.

Na platformach [edycja] czy innych mogę dodawać ile chce. Allegro ma bzdurne ograniczenia do 50szt. Potem dojadesz i patrzysz z system nie dodaje do koszyka, a praca , szukanie, którą wykonałeś poszła w pi..zdu.

Jeśli wybiorę i nie mieści mi się w koszyku to muszę dodać do ulubionych albo zapisywać gdzieś w komputerze. Ale Jeśli kupię z ulubionych, bo nie zmieściły mi się w koszyku to po kupnie jednorazowym nadal bez sensu wiszą w ulubionych mimo że był to zakup jednorazowy.

Bzdury jakieś... w stylu Uni Europejskiej = 3 lata walki o zespoloną nakrętkę dla dobra klimatu i co to dało? **piiip**o. Wyłącznie Problemy dla Użytkownika świat się na nas śmieje. ..podobny bezmyślny bełkot u monopolisty Allegro.

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
KOGIEL_T
#16 Inspirator#

@Tomasz3439  w Biedronce nie wyjmują z koszyka, ale jak będziesz chciał wrzucić paletę cukru, to też się nie zmieści😋

oznacz moderatorów
Tomasz3439
#8 Zapaleniec#

50 kg cukru to nie paleta 480kg ..bełkot przygłupa

oznacz moderatorów
mdrogeria
#21 Demiurg#

@Tomasz3439 Konsument zawsze ma wybór , allegro to nie początek , ani koniec świata.

oznacz moderatorów
szymela54
Maestra

@Tomasz3439 A co to za problem kliknąć w serduszko żeby dodać do "ulubionych", a po zakupie (lub wcześniej, gdy np. zrezygnujesz z produktu lub jest on wyczerpany) jednym kliknięciem usunąć. Nawet, jeśli tych pozycji będzie 50plus (rączka od tego raczej nie odpadnie).

A Ty nadodajesz do koszyka, nadodajesz tych 50 pozycji (żeby - jak piszesz - część kupić później), ale "później" też może być tak, że część jest już niedostępna. No i olaboga, miałem w koszyku i nie mam.
I co? I kiszka, bo to Twoje mozolne szukanie i ciężka (😂) harówa właśnie wtedy pójdzie tam, gdzie piszesz.

oznacz moderatorów
Tomasz3439
#8 Zapaleniec#

Oczekiwałem rozwiązania wygodnego dla mnie a mnie, a nie bełkotu i rad w "rozwiązaniach", które znam.

odpowiedź, rozwiązania problemu jak te - "po co kupować na allegro ?" 🙂

oznacz moderatorów