anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po przejściu do okna płatności znika opcja darmowej dostawy do kolportera

ciorak1
#7 Wielbiciel#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Przecież to wygląda jakby allegro chciało mnie naciągnąć na kasę. Jeszcze miesiąc temu normalnie kupowałem rzeczy z darmową dostawą do kolportera i wszystko było elegancko. Promocja kończy się z końcem roku więc chciałem pokupować co akurat po świętach wyszło że potrzebuję, a że mam kartę prepaid i chcę wykorzystać ją możliwie jak się da to wybrałem tylko rzeczy z dostawą darmową do kolportera. Sprawdzałem już 6 różnych sprzedawców, różne konfiguracje ilości przedmiotów - za każdym razem w koszyku pokazuje "darmowa dostawa", a po przejściu do okna płatności kwota rośnie o kilkadziesiąt złotych bo do każdego przedmiotu dolicza się przesyłka. Widziałem że wcześniej na forum przewijała się ta sprawa ale nic co tam padło w odpowiedziach nie pomogło w moim przypadku (zmiana adresu, zmiana sprzedawcy etc). Szkoda że obecnie monopolista na rynku pozwala sobie na takie fejkowe promocje i nawet nie posiada możliwości skontaktowania się z konsultantem czy z chatbotem - a "poradniki" w dziale pomoc to jakiś nieśmieszny żart.

Ad.1 usunąłem całkowicie koszyk, wylogowałem się i zalogowałem, dodałem wszystko spowrotem - teraz przy taktycznym F5 pojawia się na ułamek sekundy opcja zaznaczenia kolportera, ale od razu znika. Nawet jak zdążę kliknąć na "pokaż na mapię" to mapa jest pusta xD a potem jest sam inpost i żabka do wyboru (płatne). Gratuluję allegro, fantastyczna sprawa. Nic mi tak humoru przez święta nie zepsuło jak to.

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

ciorak1
#7 Wielbiciel#

Ad.2 teraz na mapie pokazują się 22 punkty w Kolbuszowej i po jednym w Warszawie, Szczecinie i Gdańsku, tylko że dla mnie to drugi koniec Polski. Czy to możliwe żeby właściciele kolporterów obrazili się na tysiące paczek z losowymi głupotami za złotówkę które musieli u siebie składować i wydawać klientom i wyszli z programu? Nie no, przecież w regulaminie nawet chyba nie ma takiej możliwości. 

oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg#

@ciorak1  a nie możesz wybrać Allegro One Punkt

oznacz moderatorów

ciorak1
#7 Wielbiciel#

nic nie mogę wybrać z darmowych

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ciorak1, w formularzu dostawy i płatności spróbuj ponownie wybrać "zobacz wszystkie na mapie", a następnie w "pokaż punkty" wskaż "Allegro One Punkt, Kolporter", tak, jak radzi @Client:44052296. Może się zdarzyć, że część punktów jest wyłączona z powodu przepełnienia. Jeśli podasz mi nazwę konkretnego punktu, zweryfikuję to. 🙂

1.png2.png

Maja
   Moderatorka

ciorak1
#7 Wielbiciel#

SHU_1640563884181-601700.png

SHU_1640611044004-6083.png

SHU_1640611052528-6114.png

  

SHU_1640610723612-5998.png

SHU_1640610965771-6052.png

 W dalszym ciągu na mapie cała południowo-zachodnia ćwiartka kraju jest pusta, a w Kolbuszowej 22 do wyboru. Jeśli chcecie mi powiedzieć że akurat prawie wszystkie punkty w Polsce są przepełnione albo się ewakuowały z waszej akcji promocyjnej to informowanie o "darmowej dostawie" w koszyku jest nadwyraz bezczelne. 

oznacz moderatorów

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@ciorak1, każdy z punktów ma ograniczoną pojemność, a za nami najgorętszy czas, jeśli chodzi o zakupy online. Zapewniam Cię, że ilość punktów będzie sukcesywnie się zwiększała. 🙂

Maja
   Moderatorka

ciorak1
#7 Wielbiciel#

ok, finalnie pokazała się epaka, zamówiłem. No to czeka mnie wyprawa jak z władcy pierścieni (:

oznacz moderatorów