Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wycofałam się ze składania wniosku i nie dokończyłam procesu, nic nie zatwierdziłam. Mimo to wychodząc ze strony PayU miałam komunikat "dziękujemy za złożenie wniosku ...". Co teraz, czy faktycznie złożyło wniosek skoro nie doszłam do końca i nic nie zatwierdziłam? Jak to sprawdzić ? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Ps. Nie wiem czy dobra tablica 🙈
@Nikoletka1983 Do zakupu nie dojdzie. Jeśli nie zatwierdziłaś umowy ratalnej i nie przelałaś 1 zł z banku w celu potwierdzenia swoich danych osobowych, zakup ratalny nie został zakończony i po kilku dniach zostanie anulowany. Komunikatem się nie przejmuj.
Nie dojdzie do zakupu, więc nie będzie rat, wniosek będzie anulowany.
Coś jest "nie tak". Masz ewidentne potwierdzenie zaakceptowania wniosku.
W tej sprawie pisz bezpośrednio do Allegro. To jest sprawa między Tobą - a serwisem Allegro.
Pisząc na AG - oznacz moderatorów, żeby udzielili Ci stosownych informacji. Zwykli użytkownicy AG nie mają żadnego wglądu w Twoje transakcje i często nie mogą Ci w niczym pomóc.
Hop hop pomożecie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Nikoletka1983, widzę, że status płatności tego zamówienia to "rozpoczęta", a wniosek jest "w trakcie weryfikacji". Jeśli nie dokończyłaś wypełniania wniosku, sam wniosek anuluje się automatycznie po kilku dniach. 🙂