Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Podgląd oferty po najechaniu kursorem na zdjęcie. Parę tygodni temu był, ale się zmył. Sprawdzałem na 2 komputerach i w różnych przeglądarkach (FF i Edge). Chodzi o szybkie podgląd oferty na liście, Żeby nie klikać niepotrzebnie już wcześniej przeglądanych ofert, czy np. wysyłek z Chin itp.
Czy tylko ja tak mam, czy komuś innemu też znikło? Bo to dość wygodne było.
Jest taki podgląd na liście ofert, ale tylko tych aukcji, które zostały wystawionych na Allegro. Nie dotyczy to ofert wystawionych na Allegro Lokalnie.
Nie. Żadna oferta się nie "podgląda".
Wyświetliłem sobie taką listę:
I żadna oferta spośród kilku promowanych, sponsorowanych i zwykłych mi się nie wyświetliła. A żadna nie była z "Allegro lokalnie".
Mi się "podgląda" wiele losowo wybranych z tej listy. Wyczyść przeglądarkę.
Którą? Jeszcze spróbowałem starego MS IE.
FF akurat z innego powodu popsprzątałem wczoraj.
Edge się nie syfi o ile wiem.
@adamtko Każda przeglądarka się "syfi", nie ma "niesyfiących się" przeglądarek.
U mnie podglądy działają, z każdego rodzaju ofert (promowane/sponsorowane/zwykłe).
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Już był na tym forum podobny temat. Zobacz czy nie masz ustawionego powiększenia strony.
Temat podobny. Ale w 3 z 4 już sprawdzonych przeglądarek (doszedł Chrome) nie mam żadnych powiększeń.
A jaką masz rozdzielczości ekranu?
1280x720
A na lapku w pracy ciut większą.
Bingo.
Pomniejszam content do 90% i podgląd się pojawia.
A przy maks powiększonym oknie nawet przy powiększeniu 100% widać podgląd. Dziękuję za pomoc.
@adamtko Ech, jak można pracować w przeglądarce z niezmaksymalizowanym oknem?😁
@ifonka-zaba następny kolega Ci się znalazł😛
można. Gdy się ma na tyle podzielną uwagę, żeby w jednym okienku oglądać film, w drugim memłać w allegro.
PS szukanie amortyzatora do roweru syna nazywać pracą... no niby można...
@adamtko Żywię nadzieję, że nie oceniasz np. na filmwebie "oglądanych" w ten sposób filmów?😏
Jak najbardziej oceniałbym, Ale filmweb wymaga logowania a nie widzę potrzeby, więc możesz śmiało opierać się na bardziej pełnoekranowych opiniach.
Dzielnie zmierzasz w kierunku offtopic. Dziękuję za pomoc i sugestie.
@adamtko Skoro problem został - w ten czy inny sposób - rozwiązany, to można zamienić kilka zdań poza tematem.
A co do ocen, to piłem do tego, że bawią mnie sytuacje typu, gdy ktoś pyta na forum (np. ww. portalu) o co chodziło w tym czym tamtym fragmencie filmu, po czym okazuje się, że podczas seansu przeglądał sobie fejsa na telefonie albo przewijał film, żeby szybciej go "obejrzeć"😂
Zgadza się - trzeba zmniejszyć stronę i wtedy podgląd działa - przynajmniej u mnie w firefox-sie tak jest.
Dziś miałem ten sam problem, ale wystarczyło wybrać u góry listy aukcji przycisk "Rozłącz te same ofery", gdy aukcje były połączone występował ten problem.