Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy pracownicy serwisu Allegro oraz sprzedawcy wstydzą się swoich imion i nazwisk?
O ile jestem jeszcze w stanie zrozumiec handlarza ktorzy odpisuje mi na e-mail anonimowo tak nie jestem w stanie zrozumiec sytuacji kiedy:
* pracownik w Allegro w dyskusji nie podpisuje sie swoim imieniem i nazwiskim. Albo w innej korespondencji (samo imię jak DB).
Czy Ci ludzie sie tego wstydzą?
Wstydzą się swoich imion i nazwisk?
😮
Pomińmy RODO.
@Client:104371448 Na Gadane, w dyskusjach czy w wiadomościach wysyłanych przez dział bezpieczeństwa nie podpisujemy się swoimi nazwiskami. Taką przyjęliśmy zasadę. Każdy pracownik Serwisu, pisząc z Tobą, nie przedstawia swojego prywatnego zdania, ale reprezentuje Allegro.
@nat_not nie traktuj mnie jak głupka. W sporze/w dyskusjach nie ma także imion. No chyba, że to BOTy odpowiadają (automaty).
Moim zdaniem to ogólnie źle świadczy o firmie (i nie mam tu na mysli tylko Allegro).
Mnie uczono, ze nalezy sie w korespondencji firmowej poslugiwac imieniem i nazwiskiem.
Tak samo jak sie dzwoni do jakies firmy i slychac tylko : SŁUCHAM 😄
To świadczy o danej firmie 😄
I to nie w pozytywnym sensie.
Skoro ja piszę do Allegro i podpisuję się pełnym imieniem i nazwiskiem to oczekuję, że druga strona postąpi tak samo.
Nazwiska powinny być anonimizowane jak np. w sądzie podczas spraw karnych np. PIOTR N.
Nie zgadzam się z tym, to oznacza że może pisać i gadać co chce9często tu czytamy ze wypisują bzdury) każdy pracownik odpowiada za to co pisze mimo tego że pracuje dla Allegro.🤑
@LEW433 by go nie można było podać do sądu za pisanie bzdur,
za szkodzenie konsumentom czy sprzedawcom
tak nie ma winnego
Tu jest dobry przyklad jak firma nie bierze odpowiedzialnosci za pracownika.
Stara sprawa ale z pewnych wzgledow pamietam wciaz ją doskonale...
https://geekweek.interia.pl/news-pracownik-banku-okradl-konto-klienta,nId,683685