anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Podpisanie sie z imienia i nazwiska

Client:104371448
#14 Krzewiciel#

Czy pracownicy serwisu Allegro oraz sprzedawcy wstydzą się swoich imion i nazwisk?

O ile jestem jeszcze w stanie zrozumiec handlarza ktorzy odpisuje mi na e-mail anonimowo tak nie jestem w stanie zrozumiec sytuacji kiedy:

* pracownik w Allegro w dyskusji nie podpisuje sie swoim imieniem i nazwiskim. Albo w innej korespondencji (samo imię jak DB).

Czy Ci ludzie sie tego wstydzą?
Wstydzą się swoich imion i nazwisk?
😮

Pomińmy RODO.

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@Client:104371448 Na Gadane, w dyskusjach czy w wiadomościach wysyłanych przez dział bezpieczeństwa nie podpisujemy się swoimi nazwiskami. Taką przyjęliśmy zasadę. Każdy pracownik Serwisu, pisząc z Tobą, nie przedstawia swojego prywatnego zdania, ale reprezentuje Allegro.

Natalia
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

#14 Krzewiciel#

@nat_not nie traktuj mnie jak głupka. W sporze/w dyskusjach nie ma także imion. No chyba, że to BOTy odpowiadają (automaty).

Moim zdaniem to ogólnie źle świadczy o firmie (i nie mam tu na mysli tylko Allegro).

Mnie uczono, ze nalezy sie w korespondencji firmowej poslugiwac imieniem i nazwiskiem.

Tak samo jak sie dzwoni do jakies firmy i slychac tylko : SŁUCHAM 😄
To świadczy o danej firmie 😄
I to nie w pozytywnym sensie.

Skoro ja piszę do Allegro i podpisuję się pełnym imieniem i nazwiskiem to oczekuję, że druga strona postąpi tak samo.

oznacz moderatorów

krejzole
#14 Krzewiciel#

Nazwiska powinny być anonimizowane jak np. w sądzie podczas spraw karnych np. PIOTR N.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Nie zgadzam się z tym, to oznacza że może pisać i gadać co chce9często tu czytamy ze wypisują bzdury) każdy pracownik odpowiada za to co pisze mimo tego że pracuje dla Allegro.🤑

oznacz moderatorów

RED
#21 Demiurg#

@LEW433 by go nie można było podać do sądu za pisanie bzdur,

za szkodzenie konsumentom czy sprzedawcom

tak nie ma winnego

oznacz moderatorów

#14 Krzewiciel#

Tu jest dobry przyklad jak firma nie bierze odpowiedzialnosci za pracownika.

Stara sprawa ale z pewnych wzgledow pamietam wciaz ją doskonale...

https://geekweek.interia.pl/news-pracownik-banku-okradl-konto-klienta,nId,683685

oznacz moderatorów