Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakupiłem buty Nike oryginalne przynajmniej takie miały byc okazało sie ze porównując buty nie sa one symetryczne różnią się przeszyciami ,nie równo wszyte mocowania sznurówek itd gdy zgłosiłem do sprzedawcy oczywiście powiedział ze to oryginały i zebym przesłał mu te buty na paragonie nie było nazwy towaru jedynie buty sportowe po tym sprzedawca usunął wszystkie swoje aukcje a miał tam wszystkie markowe ciuchy widac ze tez podróbki .
sprzedawca to Shoes_sale
No nike nie sprzedawala tylko fabryka z chin co produkuje dla noch buty a jak im cos nie pasuje to chiny maja prpsta polityke handlowa zarzucasz nam podrobki to wypieprzaj z naszego rynku i od razu korpo zapowietrzone twoje nike schodza z tasmy obok co podrobki tych samych butow
i widzisz szef sprzedawał podróbki a nie oryginały ,a ja zakupiłem oryginały które sprzedawca zakupił w fabryce nike tak mówi wiec jest bardzo duza róznica
Szef sprzedawal oryginaly z tej samej fabryki co ty kupiles roznica taka ze twoje kontrole jakosci przeszly a faktura na nike z tej fabryki jest ta sama dla sklepu w ktorym kupiles co i dla szefa ps fabryki w chinach nie niszcza odrzutow a kontrola jakosci jest na miejscu
ale głupoty nawet nie wiesz co piszesz
Sluchaj sprzedalo sie tego kilka tirow i reklamacji z tytulu podrobki nie bylo wiec nie **piiip**ziel ok, faktury byly ok a buty tansze niz w sieciowce tak ze sie ludzie zabijali wiec nie wmawiaj mi ze nie wiem co obslugiwalem za zamowienia bo ty masz problem z krzywo zszytym butem bo ci sie wydaje ze tam robocik siedzi i co do mm zszywa. Jak sprzedajacy bedzie mial chociaz troszke olehu w glowie to ci udupi reklamacje i moze dostaniesz pare monet z ap bo allegro nie podwaza decyzji reklamacyjnych tym bardziej nie wnika w kompetencje czy towar to podrobka bo musialoby polowe ofert wywalic z chinczykami a kasa sie liczy, a za pol roku moze dostabiesz ekspertyze z nike co do oryginalnosci butow gdzie dyskusji juz nie zalozysz zamkna ci ja automatycznie
mogło sie sprzedawac nawet 10 tirów i co z tego ale to nie były oryginały cos ci sie pomyliło Nike nigdy nie sprzedaje wybrakowanych towarów . wiec twój szef nie mógł otrzymac fakture od firmy nike.Jak kupił na lewo towar to juz jego sprawa Mam problem nie z krzywym przeszyciem ale z tym ze buty nie sa równe i obciskaja. Ja nie kupiłem podrobionych butów z logo i mam się cieszyć ze to okazja ale kupiłem oryginalne buty które okazały sie podróbką więc jest to różnica zostałem oszukany buty sa krzywe i nie po to światowe firmy inwestują w maszyny,robia testy,podnoszą jakość by sprzedawać wybrakowane towary które nie przeszły norm jakości . w butach przechodzę większość dnia i nie muszę lansować sie nosząc podrobione buty bo i tak nikt nie bedzie wiedział ze to podróbka a kupuje buty żeby mi sie dobrze chodziło Sprzedający o tym wie i to ty mniej oleju trochę w głowie bo sprzedawca reklamacji mi nie uwali . Widać jesteś oderwany od rzeczywistości
sam nie wiesz co pisesz ???
" No nike nie sprzedawala tylko fabryka z chin co produkuje dla noch buty "
a pózniej
" faktura na nike z tej fabryki jest ta sama dla sklepu w ktorym kupiles "
brak słów piszesz żeby pisać więc lepiej nie pisz