Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Powitał.
Taka sytuacja się urodziła, zakupiłem podstawkę pod laptopa z oferty nr: 15550674640. Podstawka nie spełnia moich oczekiwań i chciałem dokonać odstąpienia od umowy i zwrotu towaru. W formularzu Produkty do zwrotu mam info :
"Produkt z ograniczonym prawem odstąpienia od umowy
Nie możesz odstąpić od umowy, jeśli kupisz produkt higieniczny w zapieczętowanym opakowaniu i je otworzysz. Do takich produktów należą m.in.:
Możesz zwrócić ten produkt przed otwarciem.
Taka informacja widnieje, także po prawej stronie w ofercie w Bezpieczeństwo pozakupowe/Zwrot:
" Ten produkt ma ograniczone prawo do odstąpienia od umowy"
Dla przykładu ofery towaru takiego samego przeznaczenia np nr: 14024289315, 13928709995, 16154615463 nie posiadają takich ograniczeń.
Co tu się zadziało ?
Sprzedawca może stosować tego typu ograniczenia zwrotu towaru niebędącego de facto higenicznym i klasyfikować go w ten sposób wedle swojego uznania ?
Czy po prostu "walną" sobie profilaktycznie z automatu regułkę, aby się zabezpieczyć i ograniczyć ewentualne zwroty ?
Czy być może po ludzku się pomylił i umieścił taki zapis nie do takiej ofery jak trzeba ?
Chcę dokonać zwrotu i teraz chyba będę musiał się dodatkowo kontaktować z sprzedawcą i wyjaśniać z nim co ma na myśli.
Nie nie jest to samo. Modki zaklepią screena za jakiś czas to się pojawi dla ogółu.
Jest info :
Zwrot ograniczony oraz ten produkt ma ograniczone prawo do odstąpienia od umowy.
Myślę, że zamiast tracić swój czas, napisz do sprzedającego. To supersprzedawca, ma tylko jednego negatywa i to za złośliwego prztyczka od fochliwego kupującego.
Pewnie przyjmą zwrot bez zająknięcia.