Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Co za głupotę znowu wymyśliło to allegro? Tak utrudniacie ludziom życie na każdym kroku, co chwile coś zmieniacie, strasznie to denerwuje. Dzisiaj wchodze na aukcje chce przeczytac opis przedmiotu a tu znowu jakieś zmiany wprowadzone -widać tylko kawalek opisu aukcji a reszta zamazana -dopiero musze kliknac w "Pokaż pełny opis" to sie dopiero ładuje i gdzieś z boku w nowym okienku otwiera, potem trzeba to przewijać.....jpdl naprawde strasznie zniechęcacie do zakupów!
@crm20 Bardzo Ci dziękuję za podzielenie się swoją opinią. Z pewnością przekażę ją do odpowiedniego zespołu.
@w_kiwi myślisz że tam ktoś to analizuje? wzięli pieniądze więc teraz musieli by oddać przyznając się do porażki... Aha przykład z dzisiaj kupiłem pewien szampon w sklepie Media Ex...... szybciej, taniej niż na Allegro i odbiór za rogiem. Wyszukiwarka google... Pomijam fakt że goście od AGD RTV sprzedają szampony, ale to pokazuje jak sp***cie wyszukiwarkę...
Jest jakiś odzew od "odpowiedniego zespołu"?
Jak ktoś nie chce czytać to zróbcie odwrotnie: możliwość zwinięcia opisu - gdzie domyślnie widoczny jest cały.
Odechciewa mi się przeglądać produkty, jak za każdym razem muszę klikać POKAŻ OPIS.
WyskakującY z boku opis to jest tak głupi pomysł, że nie wiem jak ktoś na to mógł wpaść. Wpisuje się to w w dziwny i niezrozumiały trend dodawania wszędzie opcji rozwijania opisów, komentarzy (face, YT, itd.). Podejrzewam jaki był tok myślenia: ludzie będą mili mniej czytania, szybciej kupią. Niestety u mnie i podejrzewam, że u większości efekt będzie odwrotny.
Widzę, że nie tylko u mnie chęć zrobienia zakupów na Allegro, to droga przez męki 🤢
Najpierw "widok produktowy" w wyszukiwarce, który uniemożliwia znalezienie tego, co chce się kupić, a teraz chowanie najważniejszego elementu aukcji, czyli opisu aukcji...
Czyżby Allegro nie zdawało sobie sprawy z tego, że aby portal nadal zarabiał na prowizjach od sprzedawców, to najpierw kupujący muszą kupić coś u sprzedawców, a na chwilę obecną kupującym bardzo utrudnia się kupowanie na Allegro.
dramat, co to ma być? cofamy się 20 lat w wyświetlaniu stron internetowych?
Zadziwiające, ile złych zmian można wprowadzić w tak krótkim czasie.
Zaryzykuję i napiszę to: nic mnie już nie zdziwi.
Mam to samo i jest to bardzo uciążliwe. Po co w ogóle chować opis.
Myślę, że możecie być mniejszością, której to przeszkadza. Wiekszosci to nie przeszkadza, bo opisów, zwłaszcza tych dłuższych i tak nie czytają.
Nikt im nie nakazuje czytać opisów. Niech nie czytają. Tylko dlaczego ja muszę klikać żeby przeczytać coś tak podstawowego jak opis?
Mam dziwne wrażenie, że Allegro powoli zmienia się w dalekowschodni portal z ofertami z dużą ilością napływających Chińskich sprzedawców i szatą graficzną dziwnie zmieniającą się w stronę coraz mniej czytelnej, zupełnie jak u konkurencji...
Tragedia... Jak można tak spieprzyć chęć korzystania z allegro.
Odechciewa się tu kupować
Myślę że w piekle jest specjalne miejsce dla takich co tylko kombinują jak by tu wkurzyć pozostałych. Martwię się bo wychodzi na to że na **piiip**s zamawiam więcej niż na Allegro. Ale jak widzę ta zmiana będzie się tylko zmieniać (na korzyść **piiip**s oczywiście). Nie wiem jak to możliwe ale Chińczycy potrafili stworzyć serwis który działa. Mają do tego aplikację mobilną która jest funkcjonalna (w przeciwieństwie do Allegro).
zgadzam sie w 100% - ten pomysł z wyjeżdzającą belką z boku jest okropny! Po to wchodzę w opis przedmiotu, żeby właśnie zobaczyć szczegóły - dodatkoway krok do ich zobaczenia to jakiś fatalny anty UX.