anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Polecanie programu allegro share

ilunka7
#8 Zapaleniec#

U was też są ograniczenia po około 10 osobach zarejestrowanych z polecenia wyłączają oszuści sprawdzone podwójne 

oznacz moderatorów
11 ODPOWIEDZI 11

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

u mnie to samo próbuje dowiedzieć się coś w pomocy ale jak zwykle zero info

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

A kto to tam wie. W życiu ludziom, których znam z reala bym czegokolwiek Made in Allegro nie polecała. Przy tym jak każda nowa funkcja działa, zachodzi potem ryzyko konieczności przeprowadzki xD

(Allegro dzieli, by rządzić).
oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @ilunka7. Proszę o szczegóły - co dokładnie wyłączamy? Co u Ciebie nie działa? Czy chodzi o ilość przyznanych punktów? 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

ilunka7
#8 Zapaleniec#

Zapraszam osoby do programu i po zaproszeniu 9 osób przestało działać tzn żadna nowa osoba nie zostaje dodana a dodam że sprawdzałam na kontach męża i syna jest ten sam problem ok 10 osób i dostaje jakąś blokadę żenada 

oznacz moderatorów

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

potwierdzam screenshot-allegro.pl-2024.11.18-14_50_22.png

oznacz moderatorów

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

dodam jeszcze ze mam 100% potwierdzenie ze nawet wypisujecie te osoby z mojego polecenia na co dowodem jest ostatnie polecenie które przed chwila wydzwoniłem z kolega uczestniczy w programie z mojego polecenia a mi cofnięto te 300 punktów.

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Dziękuję za doprecyzowanie @ilunka7 i @skin-cs-go. Sprawdzę to i niedługo wrócę z dalszymi informacjami.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

Sprawdzę to i niedługo wrócę z dalszymi informacjami.????????????????????

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Kolejny taki wpis, sprawdzę i wrócę i,,,,, nic.😁

oznacz moderatorów

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

Normalnie śmieszne rozmawiam z technicznym piszą mi ze dany uzytkowanik sie wypisał i zabrali mi punkty rozmawiam z dana osoba dostaje ss zapisany. dodam ze znowu week zapraszam i nic nawet sztuki allesciema!!

oznacz moderatorów

skin-cs-go
#8 Zapaleniec#

xd

oznacz moderatorów