anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Pomoc przed groźbami ze strony sprzedającego

Client:47750265
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry,

wystawiłam prawdziwą opinię na temat produktu oraz sprzedawcy e-storenet Meramar Marcin Brud. W tej chwili sprzedawca do mnie dzwoni oraz grozi sms-owo oraz na czacie pozwem za zniesłąwienie. Uważam, że jako klient mam prawo wyrazić opinię, tym bardziej, że jest w 100% prawdziwa. Ponieważ nie jestem w stanie w tej chwili pracować ze zdenerwowania proszę Was o interwencję. Nie pozwolę też, aby sklep mnie zastraszał i wymuszał wykasowania opinii zgodnej z prawdą. Poproszę o wsparcie i interwencję. 

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

komis-bell
#21 Demiurg#

@Client:47750265 Ty masz prawo wystawić dowolną opinię a sprzedający ma prawo się z tym nie zgodzić i swoich praw - jeśli uważa, że zostały naruszone - dochodzić na drodze sądowej.

Jeśli Twoja opinia jest w pełni zgodna z prawdą i nie masz sobie nic do zarzucenia to poinformuj sprzedającego, że opinii nie usuniesz i jak chce to niech idzie z tym do sądu.

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg#

@Client:47750265 Takie jest prawo i zasady na portalu . Aby takich zgrzytów uniknąć to najlepiej rozmawiać zanim się kogoś swoją opinią oczerni. Poinformowanie o możliwości zgłoszenia pozwu do sądu nie jest straszeniem , tylko to jest jedyna deska ratunkowa dla sprzedawcy i jego prawników. Piszesz że nie jesteś w stanie pracować z nerw ale po drugiej stronie siedzi sprzedawca któremu Twoja opinia mogła zrujnować wizerunek i sprzedaż na portalu i jego też pewnie krew zalewa. 

oznacz moderatorów

Crow_Empire
#14 Krzewiciel#

@Client:47750265 nie znamy treści, ciężko coś poradzić.

oznacz moderatorów