anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ponowny kod zwrotu do sprzedawcy

ewa35_2009
#1 Nowicjusz

Szanowni Państwo,

Kupiłam dwie bransoletki do sprzedawcy [edycja], które wymieniłam na rozmiar większy, wykorzystując tym samym kod zwrotu. Teraz okazało się, iż muszę jedną zwrócić, bo nietrafiony prezent. Sprzedawca poprosił o kontakt z allegro, abym miała odblokowaną możliwość ponownego zwrotu przez allegro i wybranie do zwrotu jednego z dwóch przedmiotów. Proszę o ponowne włączenie funkcji zwrotu. Poniżej treść korespondencji ze sprzedawcą:

15 maja

Szanowni Państwo, zakupione bransoletki sa za małe, muszę wymienić na większe. Zrobię zwrot produktu. Czy można po otrzymania przez Państwa zwrotu, nie zwracać mi pieniążków tylko wysłać mi większe? Czy mam normalnie zrobić kolejny zakup? Jak odbywa się wymiana w tej sytuacji?

[edycja] – 15.05.2026, 14:19:30

możemy dokonać wymiany 🙂 Można zrobić bezpłatny zwrot przez allegro i do paczki prosimy dołączyć karteczkę z informacją na jaki rozmiar wymienić bransoletki. Odeślemy paczkę w ciągu 24 godzin albo tego samego dnia- zalezy o ktorej zwrot do nas dotrze

26 maja

Ty – 26.05.2026, 14:11:09

Pytanie o zakup:
z allegro.pl, cena 298.00 PLN
Bransoletka do charms i zawieszek srebro 925 Skomponuj ją sama 18 cm

Szanowni Państwo, jednak nie do końca trafiłam z prezentem komunijnym i jedną bransoletkę musze zwrócić, bo taki prezent dla Pani Katechetki był w ubiegłym roku. Na to miejsce poprosze aby wybrała sobie na Państwa stronie zawieszki i ja je zamówie. Jak mogę dokonac zwrotu jednej z dwóch bransoletek.

[edycja] – 26.05.2026, 14:44:41

najławiej by było zgłosić zwrot przez allegro ( w zakładce "moje zamówienia' zgłoszenie zwrotu. Wysyłka jest bezpłatna. Jeśli uda się zamiana to wtedy prosimy o informację jakie produkty odesłać 🙂

27 maja

Ty – 27.05.2026, 09:37:39

ewa35_200909:37
Problem w tym, że już wykorzystałam opcję zwrotu i nie mogę kliknąć drugi raz z allegro, chyba, że Panstwo mają taką możliwość, żeby odblokować tę funkcję. Albo spróbować przez reklamację? ta funkcja jest podświetlona, moę to zrobić.

[edycja] – 27.05.2026, 21:33:21

może Pani napisać do allegro z prośbą o kod do zwrotu. My niestety nie mamy takiej możliwości. Jeśli chodzi o reklamację to zwrot przez reklamację jest niemożliwy

28 maja

Ty – 28.05.2026, 10:13:36

ewa35_200910:13
spróbuję

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

Sa_nova
Moderacja Społeczności
Moderacja Społeczności

Cześć, @ewa35_2009! Proszę, gotowe. 😊 Nowy kod zwrotu znajdziesz w szczegółach zwrotu do tego zamówienia. 

Sandra
   Moderatorka Allegro Gadane
oznacz moderatorów