anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Poprawa możliwości dopłaty do zamówienia

Zigipl
#8 Zapaleniec#

Właśnie robiłem dopłatę do zamówienia i kilka rzeczy mnie tknęło:

1. Zamiast zwykłej nazwy sprzedającego jest jego numer jakby był kontem tymczasowym (?).

2. Miałem do dopłaty kwotę z groszami i niestety pole wymusza kropkę jako separator dziesiętny.

3. Dałoby radę zrobić żeby tak jak przy zakupach można było dopłacać przy pomocy karty podarunkowej + ewentualnie 1 zł kartą?

Screenshot from 2023-08-10 16-52-29.png

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zigipl dziękuję za te uwagi, ale odnosząc się do pierwszego punktu - Client:10387251, to nie jest konto tymczasowe, tylko login tego sprzedającego. Gdyby brzmiał np. HolaOla to pole wyglądałoby "Dopłata dla sprzedającego: HolaOla". Jeśli chodzi o możliwość wykorzystania karty podarunkowej to dziękujemy za sugestię, ale nie mamy w planach dodania takiej opcji w najbliższej przyszłości. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Zigipl
#8 Zapaleniec#

Niestety nie mogę się z Tobą zgodzić odnośnie loginu. Login sprzedawcy jest inny niż "Client:10387251" we wszystkich miejscach w serwisie gdzie jest widoczny. Dla mnie to jest błąd programistyczny. Nawet specjalnie wszedłem w inny zakup i tak samo jest pokazywany tam "login:<jakiś_numer>".

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zigipl w takim razie czy mógłbyś przesłać mi zrzut jakiegoś innego przykładu? Wyjaśnię to, ale pomocne będą inne przykłady 🙂 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Zigipl
#8 Zapaleniec#

Oczywiście, już dodaję. Mam zakup:

Screenshot from 2023-08-10 21-25-51.png

Po przejściu do ekranu dopłacania do zamówienia pokazuje tak samo id użytkownika:

Screenshot from 2023-08-10 21-26-09.png

Na pewno informatycy bez problemu znajdą jakie id ma PlanetaAgd_pl.

Jakby coś jeszcze było potrzebne to daj znać.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Zigipl dziękuję, to mi wystarczy. Już działam w tej sprawie. 

Ola
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów