Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hello.
Może tędy odzyskam swoją paczkę. W dniu 08.01.2024 roku została ona odebrana omyłkowo przez jakiegoś Ktosia. Ja niestety nie otrzymałam nawet informacji o tym, że paczka przyszła i że jest do odbioru. Allegro One twierdzi, że pomóc nie może, a owy Ktoś, kto zgłosił się niby sam, że ma taką paczkę - milczy. Problem w tym, że wydałam na nią ostatnią kasę i nie mam tyle na drugą. Paczka jest niezbędna do jutra do wieczora, bo rano w czwartek osoba chora idzie do szpitala, a ja z racji tego, że jestem chora nie mam, jak iść i szukać, czy gdzieś stacjonarnie dostanę rzeczy tam zamówione. Dlatego tutaj piszę, bo już wyczerpałam wszystkie inne możliwości. Jestem w stanie zapłacić za zwrot paczki. Proszę odezwij się do mnie Ktosiu - dla Ciebie to chwila przyjemności, a dla chorej osoby siła, bo widzę, że jej to pomaga.
@Lacrimosi_40 Widzę, że sprawa jest już wyjaśniana w korespondencji nr 39346862. Niestety po zgłoszeniu tutaj nie możemy zrobić nić więcej. Poczekaj na odpowiedź w tej sprawie od konsultantów, którzy zajmują się rozwiązaniem tego problemu.
Ja wiem, ale skoro nie możecie się skontaktować to nie zaszkodzi, jak tu napiszę. Może ten ktoś się zlituje i odda, chociaż już w to nie wierzę. Gdyby był w porządku oddałby. Swoją już pewnie ma u siebie a moją spożytkował.
@Lacrimosi_40 paczkomaty inpostu mają kamery i nagrywa sie kto odbiera paczke i o której godzinie zakladam że wszelkie inne paczkomatu też więc policja może zabezpieczyć nagranie do celów dowodowych o przywlaszczenie lub kradzież
To nie jest InPost to Allegro One. O tym nie pomyślałam. Jutro podejdę odbierać inne rzeczy to upewnię się, co do tego co mówisz. Dziękuję! Jestem zdenerwowana bo kasy brak na nowy zakup, czasu też nie ma, a ja chora do tego wszystkiego i sama z całym tym bałaganem, więc nie myślę logicznie.