Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Na Allegro kupuję od kilku lat. Licytuję pierścionek za 180 zł, a nie za 1800 zł. Mimo tego muszę potwierdzić udział w licytacji sms. Jestem emerytką ze starą "klawiszową" komórką. Czy ktoś mógłby mi krok po kroku wyjaśnić jak mam to zrobić? Z góry dziękuję.
@Horacka Może lepiej nie licytuj z taką komórką. A jak masz zamiar potem zapłacić po wygranej aukcji? Klawiszowa komórka ma takie możliwości? Potrafisz się zalogować do banku?
Od lat licytuję i płacę zarejestrowaną kartą bankomatową, nie muszę logować się do banku:)
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ potwierdzenie licytacji za 180PLN? to już nie pd 1tys?🤔
@Horacka Czy możesz przesłać mi numer lub link do tej licytacji?
@pinsplash Nic się w tej kwestii ostatnio nie zmieniło, potwierdzenie sms w licytacjach wciąż obowiązuje od 1 000 zł.
Jest to licytacja 12463630152 sprzedający JanStarykon, u którego kupowałam już sporo rzeczy
@Horacka konsultuję tą sprawę, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. W międzyczasie czy możesz odpowiedzieć czy próbowałaś ponownie zalicytować w tej ofercie? Czy problem wciąż występuje?
Czy możliwe jest, że kwota Twoich wszystkich obecnych licytacji przekracza 1000 zł?
@Horacka otrzymałam odpowiedź, że faktycznie łączna kwota licytacji została przekroczona i dlatego konieczna jest weryfikacja smsem. Wpisz proszę kod jaki wysłaliśmy do Ciebie podczas licytacji, taka weryfikacja wystarczy na 30 dni 🙂
Je veut commander une pièces un Garde boue Honda
Impossible de passer au paiement comment je doit faire
@Client:107165414 Que se passe-t-il lorsque vous essayez de payer une commande? Un message apparaît? Merci d'indiquer le numéro de cette offre, je vérifierai si la livraison en France est possible dans celle-ci.
(traduit du traducteur)