anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

potwierdź u dział w licytacji sms

Horacka
#7 Wielbiciel#

Na Allegro kupuję od kilku lat. Licytuję pierścionek za 180 zł, a nie za 1800 zł. Mimo tego muszę potwierdzić udział w licytacji sms. Jestem emerytką ze starą "klawiszową" komórką. Czy ktoś mógłby mi krok po kroku wyjaśnić jak mam to zrobić? Z góry dziękuję. 

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

br.
#21 Demiurg#

@Horacka   Może lepiej nie licytuj z taką komórką.  A jak masz zamiar potem zapłacić po wygranej aukcji?  Klawiszowa komórka ma takie możliwości? Potrafisz się zalogować do banku?

oznacz moderatorów

Horacka
#7 Wielbiciel#

Od lat licytuję i płacę zarejestrowaną kartą bankomatową, nie muszę logować się do banku:)

oznacz moderatorów

pinsplash
#21 Demiurg#

@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_  potwierdzenie licytacji za 180PLN? to już nie pd 1tys?🤔

_______
BRÓSLI
oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Horacka Czy możesz przesłać mi numer lub link do tej licytacji?

@pinsplash Nic się w tej kwestii ostatnio nie zmieniło, potwierdzenie sms w licytacjach wciąż obowiązuje od 1 000 zł. 

Ola
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Horacka
#7 Wielbiciel#

Jest to licytacja 12463630152 sprzedający JanStarykon, u którego kupowałam już sporo rzeczy

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Horacka konsultuję tą sprawę, poproszę Cię jeszcze o cierpliwość, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. W międzyczasie czy możesz odpowiedzieć czy próbowałaś ponownie zalicytować w tej ofercie? Czy problem wciąż występuje?
Czy możliwe jest, że kwota Twoich wszystkich obecnych licytacji przekracza 1000 zł? 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Horacka otrzymałam odpowiedź, że faktycznie łączna kwota licytacji została przekroczona i dlatego konieczna jest weryfikacja smsem. Wpisz proszę kod jaki wysłaliśmy do Ciebie podczas licytacji, taka weryfikacja wystarczy na 30 dni 🙂 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

Client:107165414
#7 Wielbiciel#

Je veut commander une pièces un Garde boue Honda

Impossible de passer au paiement comment je doit faire

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@Client:107165414 Que se passe-t-il lorsque vous essayez de payer une commande? Un message apparaît? Merci d'indiquer le numéro de cette offre, je vérifierai si la livraison en France est possible dans celle-ci. 
(traduit du traducteur) 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów