anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Poważny Problem z Licytacjami , i Moje Ulubione

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

To jest paranoja - z Ulubionych wywaliło mi wszystkie oferty zaznaczone jest tylko jedna a inne nie chcą się dodawać nie da się dodać , ja prowadzę działalność ! a licytowane u sprzedawcy rzeczy wyświetlają się jak przełączę na Prywatne inaczej się nie pokazują znikają gdy jest przełączenie na konto firmowe - Ja muszę licytować na firmowym koncie  bardzo proszę o pomoc - Nie mogę tego zalicytować prywatnie 

oznacz moderatorów
18 ODPOWIEDZI 18

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Moje zakupy które robiłem zawsze na firmę na koncie firmowym - teraz pokazują się na prywatnym a na firmowym niema - po prostu szlak mnie trafi mam dość , to samo z moimi ulubionymi przeszło 100 ulubionych - jest przerzucone na prywatne - po przełączeniu na firmowe nie ma ich !  

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Nie mam też na firmowym - zakładki - Licytacje , ale jest na prywatnym - to jest paranoja wykończycie człowieka i nie chodzi mi o moderatorów ! 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AleMotyw6 ulubione powinny być widoczne w trybie dla konsumenta oraz w trybie firmowym. Oferty polubione jako konsument będą widoczne kiedy będziesz miał zaznaczoną opcję [prywatnie], a ulubione dodane w trybie firmowym będą widoczne kiedy będziesz miał zaznaczoną opcję [na firmę]. Są one teraz po prostu rozdzielone. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Najważniejsze - Na firmowym nie mam opcji licytacje - po prostu znikło niema - a na prywatnym jest w dodatku licytuje rzeczy teraz na prywatnym - nie mogę licytować na prywatnym koncie jestem firmą - bardzo proszę o pomoc - i serdecznie dziękuję moderatorom - nie wkurzam się na was tylko na innych ludzi którzy strasznie psują allegro - od 3 lat choruje na depresję i nerwicę  

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@AleMotyw6 współczuję Ci, że musisz się mierzyć z tymi chorobami. Wiem, że nie jest to proste. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia. 

Co do licytacji, konto jest jedno, zostały rozdzielone tryby na firmowy i prywatny. Czyli nadal możesz licytować i na ten zakup brać fakturę (jeżeli sprzedający wystawia FV). Licytacje nie są widoczne w Business, nie znaczy to jednak, że nie możesz brać w nich udziału. Wystarczy, że zaznaczysz opcje [prywatnie]. Zmiany zostały wprowadzone niedawno, dlatego też zbieramy teraz wszystkie wasze głosy i przekazujemy je do działu, który zajmuje się tą funkcjonalnością. 

Informacje o problemach z ulubionymi i licytacjami zostały już przekazane. Będziemy do was wracać z wieściami. 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Dziękuję za życzenia Pozdrawiam Mocno Wszystkiego Dobrego Dla  Ciebie 

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ps : Ale czy to będzie legalne że kupiłem na koncie prywatnym ? (jestem firmą ) - choć wezmę rachunek u sprzedawcy ? - ten kto proponuje i robi takie zmiany ehhhhh szkoda gadać nas i siebie wykańcza po co tak utrudniać życie ludziom którzy tylko chcą po prostu normalnie sprzedawać  

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

- PROSIŁ BYM BARDZO o wycofanie moich przeszło kilku zalicytowań u sprzedawcy - na moim koncie AleMotyw6 - Ponieważ może być tak że jest to niedopuszczalne licytowanie na prywatne konto - gdy jest się firmą - AUKCJE KOŃCZĄ SIĘ JUTRO W NIEDZIELE

oznacz moderatorów

MiMary
Moderatorka
Moderatorka

Cześć, @AleMotyw6. Takie zamówienie nie będzie stanowiło problemu. Możesz kupować prywatnie bez faktury jaki z fakturą.  

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Syrena_zT Nie rozumiem po co potrzebne takie utrudnienia , bez przestawiania było duże wygodniej , no ale chyba nie wszyscy chcą by użytkownicy czuli spokój i wygodę.

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Ulubione w firmowym - nie mam nic a miałem przeszło 100 ofert - jak przełączę na prywatne to tam są - do Ulubionych na firmowym nie mogę dodać oferty nie mogę dodać do ulubionych  

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#13 Ambasador

@AleMotyw6 @kolekcjoner608 

Obecnie wszyscy mają taki problem, a nawet większe. Użytkownicy sygnalizują że części ofert firmowych nie da się kupić "na paragon". Problem powstał jak Allegro wdrożyło BIZNES-ALLEGRO i wszystko się posypało. Nic nie wskazuje na to, że problem z zakupami, licytacjami i ulubionymi to celowe działanie, choć w przypadku Allegro i tego wykluczyć nie można.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Jest taka strona świetna ale tylko dla wybranych sprzedawców różnych dawnych rzeczy  - onebid - ja mogę tylko kupować - JEST TAK PRZEJRZYŚCIE TAK PROSTO ŁADNIE  ELEGANCKO TO WSZYSTKO ZROBIONE - I ONI ISTNIEJĄ OD PRZYNAJMNIEJ 20 Lat - DLACZEGO ALLEGRO NIE CHCE TAKIE BYĆ DLACZEGO ??? Ehhhhhhhhhhhh

oznacz moderatorów

kolekcjoner608
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@MOJEGRATY5 Mnie to dziwi że taka usterka (jeżeli jest nią a nie celowym działaniem) nie da się usunąć przez kilka dni. W firmie gdzie sam pracuję i zajmujemy się naprawami awarii jest nie do pomyślenia by tak długo się grzebać z robotą.

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

PS : PROSIŁ BYM BARDZO o wycofanie moich przeszło kilku zalicytowań u sprzedawcy - na moim koncie ALEMOTYW7 - Ponieważ może być tak że jest to niedopuszczalne licytowanie na prywatne konto - gdy jest się firmą  - AUKCJE KOŃCZĄ SIĘ JUTRO W NIEDZIELE 

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

PRZEPRASZAM - NA KONCIE - AleMotyw6

oznacz moderatorów

MOJEGRATY5
#13 Ambasador

@AleMotyw6 

Spokojnie, TO TYLKO AWARIA!

Już od kilku dni dedykowany zespół ponoć ciężko pracuje, by ją usunąć, niestety jak na razie bez większych sukcesów...

Są na tym forum już dziesiątki wpisów na ten temat.

Pozdrawiam. Marek.

oznacz moderatorów

AleMotyw6
#9 Pomysłodawca

Pozdrawiam Mocno !

oznacz moderatorów