anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiązane konta

MAMY ROZWIĄZANIE!
Joasiek8925
#1 Nowicjusz

Dzień dobry. Wczoraj zostało mi zablokowane konto na allegro. Powod: powiązanie konta z innym na którym istnieją zaległości. Nie mam nic powiązanego nikogo nigdzie nie dodawałam itp. Czy jest możliwość ze ta druga osoba to zrobiła? Znając np. Moj login? Pisałam do allegro ale narazie cisza...ręce mi opadły, nigdy nie miałam takiej sytuacji a konto na allegro mam q5 lat...

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Joasiek8925 

Na publicznym forum nie udzielamy pomocy w zakresie blokad konta. Odpowiedzi w tej sprawie otrzymasz wyłącznie mailowo, kontaktując się z nami przez formularz kontaktowy.

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
Joasiek8925
#1 Nowicjusz

Rozumiem, dziękuję bardzo. Pozdrawiam 

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Joasiek8925

Powiązania z innym kontem nie dodajesz samemu, tylko Allegro samodzielnie to wykrywa. To może być np ktoś, kto mieszka z tobą, mieszkał kiedyś pod twoim adresem, ktoś kto korzystał z tego samego netu co ty (niekoniecznie w twoim domu, po prostu w tym samym miejscu), a nawet ktoś, kto ma neta od tego samego lokalnego ISP. Jeszcze powiązanie z kontem pracodawcy czy pracownika, jeżeli ktoś korzysta z Allegro w pracy. Oczywiście przyczyn powiązania kont może być więcej. 

oznacz moderatorów