anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Powiadomienia

salice
#1 Nowicjusz#

Dzień dobry chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o powiadomieniach. Chodzi o powiadomienia w sytuacji kiedy sprzedający wysyła do mnie jakąś wiadomość, niestandardowa na temat wysyłki itd. tylko głównie w przypadku gdy jakiegoś produktu nie ma lub gdy chce go zamienić. To jest ta ikonka którą widać będąc już w aplikacji Allegro w prawym Górnym rogu. Co jakiś czas widzę tam plakietkę że czeka jakaś wiadomość, natomiast chciałabym otrzymywać taką plakietkę na ikonie aplikacji na moim telefonie. W ustawieniach telefonu mam włączone powiadomienia push z aplikacji a nadal taka plakietka nie wyświetla się na ikonce aplikacji właśnie. Przez to przegapiam czasem pilne wiadomości bo sprzedawca nawet przy brakuMojej odpowiedzi przez dwa dni nie wpada na pomysł do mnie zadzwonić, tylko taka wiadomość nadal czeka jako nieprzeczytane w tym folderze bo po prostu jej nie widzę. Musiałabym za każdym razem sama z siebie wchodzisz w aplikację zakładając że być może czeka na mnie wiadomość. A tego właśnie nie chce robić. Czy ktoś umiałby mi pomóc?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@salice tutaj możesz edytować swoje zgody na powiadomienia push, czyli te z aplikacji. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów