Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Byl jsem okraden o 50 000 touto polsko-čínskou mafií když jsem koupil šmejd který jsem vrátil ale peníze mi vráceny nebyly.Varuji každého nekupujte nic na Allegro jsou to podvodníci.Kdo by chtěl důkazy může mi napsat na e-mail"[edycja]
Zdravím @Client:137726523, pročetl jsem celou Diskuzi s prodejcem a upřímně mě mrzí, jak se Váš případ vyvinul. Chápu, že důvěra aktuálně není nejvyšší, ale chci Vás ujistit, že o své peníze na Allegru určitě nepřijdete. I v nejčernějším scénáři, kdy by již odeslaná platba prodejcem nakonec nedorazila, nebo vznikly jakékoliv jiné fatální problémy, v rámci Allegra bezpečného nákupu Vám pomůžeme přímo my. S ohledem na aktuální stav vrácení platby se nejprve chceme ujistit, že tok peněz od prodejce je v pořádku a čeká se již jen na zpracování bankou.
Ještě možná doplním, že daný prodejce na Allegru již nějakou dobu prodává a případné problémy vždy aktivně a ke spokojenosti zákazníků řeší. Ano, v tomto případě trvá řešení dlouho (a v rámci jeho hodnocení se to pro ostatní zákazníky projeví), ale je to určitá záruka toho, že bude Váš případ úspěšně vyřešen.