Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@jacek1986sz To dwie różne sprawy, jeżeli chcesz zmienić to poczekaj za zwrotem i już. Ogólnie to tak nie powinno działać, to takie 'przekupstwo", ale to twoja decyzja.😁
@jacek1986sz "... sprzedający poprosił mnie o usunięcie komentarza w zamian za zwrot pieniędzy..."
To bez sensu, jeżeli zwróciłeś przedmiot, sprzedający ma obowiązek zwrócić pieniądze. Szybciej otrzymasz zwrot jeśli rozpoczniesz dyskusję ze sprzedającym na swojej stronie Allegro.
Komentarz nie ma nic do tego, uważam nawet że jeśli zmienisz komentarz sprzedający nie będzie miał żadnej motywacji do zwrotu pieniędzy. Najskuteczniejszym narzędziem do zwrotu wpłaty jest dyskusja a potem Program Ochrony Kupujących.
A co jeśli kupujący nie zwrócił przedmiotu? dlaczego z góry zakładasz nieuczciwość sprzedającego.
@TATLOK "A co jeśli kupujący nie zwrócił przedmiotu?"
No to warto się zastanowić ile chce zapłacić sprzedający za ten komentarz, ile konkretnie, a nie jakiś groszowy nienależny zwrot. Tak daleko posuniętej nieuczciwości sprzedającego nie zakładałem.
W branży narzędziowej stawka to 100zł bez względu na wartość przedmiotu którego komentarz dotyczył.
Z takiej "działalności" to można chyba nieźle sobie dorobić, co nie ? Kupujesz, odbierasz, negatyw, czekasz na propozycję od sprzedającego i stówka wpada ;]
A na serio. Ja nie wiem kto w tym wszystkim jest naiwniejszy:
- sprzedający, którzy myślą, że jak zapłacą, to problem zniknie i nie wróci
czy
- "kupujący", którzy sądzą, że ich propozycje dla sprzedających za poprawę komentarza zawsze ujdą im na sucho
@jacek1986sz Jeżeli usuniesz komentarz, a nie otrzymasz zwrotu pieniędzy, będziesz mógł komentarz wystawić ponownie, o ile nie minęło 90 dni od zakupu.
@jacek1986sz Jeśli doszło do odstąpienia od umowy, Sprzedający nie może uzależniać zwrotu pieniędzy od tego, czy usuniesz komentarz. Jako Kupujący masz 14 dni, aby podjąć decyzję o usunięciu oceny. Po usunięciu oceny będziesz miał jeszcze 90 dni (od daty zakupu), aby wystawić nową ocenę do tego samego zamówienia.