Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Nie wiem czy pisze we właściwym miejscu ale czynię to pierwszy raz. Z tego co pamiętam w marcu miały być przyznane 4 monety za 3 zakupy do Allegro One Box zarówno dla nowicjuszy jak i osób które dokonywały zakupow po 28 dniówej przerwie jeżeli chodzi o ten sposób dostawy. Zrobiłam 1 zakup 4, i 2 zakupy 9 marca natomiast monet nie otrzymałam. Z góry dziękuję jeżeli ktoś odpisze czy coś przegapiłam
@asica72_2006 widzę, że nie został tutaj spełniony m.in. warunek promocji dokonania swojego pierwszego zamówienia z odbiorem w punkcie Allegro One Box lub Allegro One Box-dostawa dzisiaj w okresie od 1.2.2025 do 28.2.2025 - dlatego monety nie zostały przypisane do konta. Regulamin promocji, znajdziesz tutaj. 😊
Dziękuję bardzo za odp. Ale ja dokopałam się do innej promocji😁 zgarnij ponownie 4 monety za 3 zakupy do allegro One Box dedykowanej uczestnikom którzy nie dokonywali zakupu do allegro One Box w ciągu 28 dni przed startem promocji czyli 1 marca ale korzystali z tej metody dostawy wcześniej zgodnie z par. 3 ppkt. C regulaminu. 🤔. W lutym nie korzystałam wczsniej i owszem.
Dziękuję.
@asica72_2006 czy masz na myśli tą promocję? Weryfikuję dlaczego monety nie zostały przyznane i wrócę z informacją. 😊
Tak dokładnie. Dziękuję.
@asica72_2006 dziś monety zostały przypisane do Twojego konta. 😊