Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam problem techniczny z allegro - jak podłączę się pod domowe wifi to w ogóle nie uruchamia mi się ani witana allegro ani allegrolokalnie. Bez różnicy czy jest to laptop, komp stacjonarny czy telefon. Nie jest to żaden problem z witryną bo kiedy przejdę na dane komórkowe jest już ok. Teraz piszę właśnie podłączony do sieci komórkowej.
Podejrzewam, że przyczyną jest to, że otwarłem wszystkie możliwe linki z historii przeglądarki z firefoxa z ostatniego tygodnia (około 800 - szukałem kilkunastu konkretnych ofert które przeglądałem). I allegro potraktowało mnie, że robię im atak DDoS? Teraz pewnie moje IP jest tam na czarnej liście?
Wiecie jak się z nimi można skontaktować? Formularz kontaktu jest dla kupujących/sprzedających a ja potrzebuję kontaktu (najlepiej telefonicznego) z pomocą techniczną?
@Bonesplitter A jak wyczyścisz przeglądarkę? ; kontakt: https://allegro.pl/pomoc/kontakt
Czyszczenie przeglądarki nie pomaga. To nie jej dotyczy problem. Jak podłączę się pod sieć komórkową to z tego samego komputera wszystko działa poprawnie.
Dodatkowo próbowałem zrobić reset routera (najpierw odłączając zasilanie, potem twardy - guzikiem). Niestety też nie pomogło.
Napisałem pod ten link ale to kontakt typowo dla kupujących/sprzedających i obawiam się, że mojego pytania nikt nie przekaże do działu technicznego tylko oleją go jako niezgodny z tematem. 😞
@Bonesplitter Twoja wiadomość z formularza zostanie przekierowana do działu technicznego, który postara się pomóc 🙂
Dziękuję bardzo! Czekam zatem na kontakt. 🙂
Przyznam, że bez allegro to byłoby spore utrudnienie. Ostatnio to nawet papier toaletowy zamawiałem do paczkomatu. 🤣
💩