Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam.
Wczoraj anulowałam 2 tranzakcje,miałam problemy z łącznością i wykorzystałam 2 kupony na allegro za 200 zL i za 100 zL. Jak je mogę odzyskać, aby ponownie zakupić towar?Nie widzę ich w zakładce kupony ...a jak wpisuję wychodzi ,że wykorzystane .
Dziękuję!
Wracają w ciągu24 godz., jeżeli nie wrócą pytaj: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=9225c771-efb6-4de8-8580-76bd8d7c77eb
@agnieszkakrup, czy po przejściu do "dostawa i płatność", nie widzisz ich w panelu "Twoje zniżki"?
Jeśli nie, napisz proszę na karty@allegro.pl 🙂
Właśnie NIE!!!
@agnieszkakrup, w takim razie, napisz, proszę na wyżej wskazany adres mejlowy. Zweryfikujemy to. 🙂
Napisałam.dziekuje!
@agnieszkakrup, zerknij też, czy możesz anulować płatność - wtedy Kupony powinny się pojawić w zakładce Kupony lub Twoje zniżki. 🙂 Płatność anulujesz przy odpowiednim zamówieniu w zakładce Moje zakupy. 🙂
Nie mam opcji anuluj płatność , anulowany zakup a platnosc w realizacji .... kuponów brak:(
O właśnie wskoczyło ...anulowana płatnosc:) nie wiem czy to Pani zasługa ale dziękuję!!!! Myślę, że kupony zaraz powinny wskoczyc🤭🤩
@agnieszkakrup, super, mam nadzieję, że zaraz pojawią Ci się kupony! 🙂
Naprawde dziękuję za Pomoc Pani Kasia mi anulowała status płatności z kontaktu karty@allegro.pl
@agnieszkakrup, super 😊 udanych zakupów!
Dziekuje ! Juz mam!😏