anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z dokończeniem płatności allegro lokalne

luzaczek5
#7 Wielbiciel

mam od 2 godzin problem z dokończeniem płatności na allegro lokalne, ciagle wyrzuca wraca do dokończ zakup i nie przechodzi płatność ani blikiem, ani przelewem czy kartą

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

matt_rose
Moderator
Moderator

Cześć @luzaczek5, czy próbujesz dokonać zakupu poprzez przeglądarkę na komputerze, czy aplikację?
Jeśli przez przeglądarkę, spróbuj wyczyścić ciasteczka oraz pamięć podręczną. Jeśli to nie pomoże, sprawdziłbym również, czy na innej przeglądarce pojawia się ten sam błąd.
Jeśli przez aplikację, usuń aplikację i zainstaluj ponownie.

Daj proszę znać, czy którekolwiek z tych sposobów zadziałały 🙂

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

luzaczek5
#7 Wielbiciel

problem jest po stronie sprzedającego, kupujac na innych aukcjach allegro lokalne normalnie finalizuje transakcje i przenosi do logowania banku. sprzedajacy wystawil druga rzecz i ten sam problem, odrzuca mu płatność i finalizacje. probowal rowneiz jego brat kupic od niego tą rzec aby sprawdzic i rowniez wywala bład. dzwonil do konsultanta ale bez rezultatu. co może być przyczyna u niego ze kupujac na jego aukcji rzecz wpada do moje zakupy ale przy probie opłaty blokuje i wyzwietla wkolko dokoncz zakup?

oznacz moderatorów

matt_rose
Moderator
Moderator

Rozumiem @luzaczek5, podaj proszę przykładową ofertę sprzedającego, przekażę sprawę do zweryfikowania.

Mateusz
   Moderator
oznacz moderatorów

luzaczek5
#7 Wielbiciel

np. ta 

23eb563f-5e7d-4bd3-b68b-245f887a715a

https://allegrolokalnie.pl/konto/oferty/archiwum/698d9159-fff4-43fb-ba3a-893eb214e000/23eb563f-5e7d-...

prosze sprawdzic dlaczego nie mozna sfinalizowac transakcji.

oznacz moderatorów

nat_not
Moderatorka
Moderatorka

@luzaczek5 Niestety nie mogę odnaleźć tej oferty. Podaj, proszę, jej tytuł i login sprzedawcy.

Natalia
   Moderatorka
oznacz moderatorów