Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Hej wszystkim! Mam problem z korkiem paliwa do Alfy Romeo 166, który kupiłem na Allegro. Oto link do ogłoszenia: Korek zbiornika paliwa Alfa Romeo 156/164/166 (1987-2003).
Zakupiłem korek, bo według numeru katalogowego i opisu sprzedawcy miał pasować do mojego modelu (AR 166). Niestety, kiedy korek do mnie dotarł, okazało się, że nie pasuje do mojego wlewu paliwa – można to zobaczyć na załączonym zdjęciu. Na górze jest korek, który mi przysłano i wlew paliwa w moim aucie, a poniżej widoczny jest korek, który faktycznie pasuje.
Ktoś mógłby pomyśleć, że sprawa jest prosta – odesłać korek i dostać zwrot. Niestety, korek przyszedł z Czech, a koszt odesłania go tam przewyższa wartość samego korka. Sprzedawca twierdzi, że korek na pewno pasuje do mojego modelu, więc nie widzi podstaw do pokrycia kosztów zwrotu.
Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Jak można w takiej sytuacji postąpić?
@Client:104511696 przecież sprzedawca napisał, że chciał Ci oddać kasę, więc po co ta cała dyskusja, weź kasę i kup odpowiedni
Sprzedawca zaproponował mi że odda mi pieniądze bez zwrotu pod warunkiem napisania umowy, że nie będę zamieszczał żadnych opinii na jego temat ani mówił o nim oraz, że usunę recenzje z Google.
W trakcie rozmowy groził i nadal grozi mi pozwem za niesławienie jego firmy. Moja recenzja - "zakup nie był warty nieprzyjemności kontaktu z sprzedającym"