Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry
Mam problem z odbiorem paczki.
Zakupiłem na aukcji 5 produktów. 3 z nich odebrałem, były widoczne z poziomu aplikacji. Pozostałych dwóch nie widzę zarówno w aplikacji w telefonie jak i normalnie w przeglądarce. Po kontakcie, sprzedający podesłał dwa numery przesyłek, które faktycznie czekały na odbiór ale jak wyżej napisałem, nie mogłem odebrać.
@Client:49515855 Podaj numery dwóch zamówień, z którymi był problem.
NUMER ZAMÓWIENIA
@Client:49515855 W tym zamówieniu widzę 3 numery przesyłek. Czy były jeszcze dwie dostarczone do Allegro Box? Jakie numery przesyłek podał Ci sprzedający?
A000LR68X5, A000LR69Y1
@Client:49515855 Te numery przesyłek dotyczą zupełnie innego zamówienia, dokonanego przez innego klienta. Skontaktuj się ponownie ze sprzedającym, żeby to wyjaśnić.
Dziękuję za pomoc.
Sprzedający podesłał screen z przesyłkami jak on to widzi. I tutaj jak naj bardziej dwie paczki oczekują na odbiór.
@Client:49515855 Przesłany zrzut ekranu został zrobiony w zewnętrznym narzędziu, a nie w zakładkach Allegro. Najlepiej żeby sprzedający zweryfikował tę sprawę w Allegro lub skontaktował się z nami bezpośrednio.
Jeśli jesteście w kontakcie, możesz mu podać numer zamówienia: a6056792-034a-11ef-a80b-6dbf918d82aa, do którego są przypisane paczki o numerach A000LR68X5, A000LR69Y1.