Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam. Zakupy wykonałem dziś przed godziną 10, zapłaciłem kartą i płatność pozostaje w toku mimo że pieniądze z konta zostały pobrane oraz dostałem powiadomienie na maila iż zakupiłem produkty. Czy stan płatności w toku długo się utrzymuje? Czy też może jest inny tego powód?
U mnie to samo - po raz pierwszy od wielu lat.
Witam, ja też mam ten sam problem dodatkowo opcją płatności blik zniknęła.
To samo u mnie.
Jako sprzedający mam kilkanaście zamówień od rana ze statusem "płatność w toku" - chodzi o Przelewy 24. Podejrzewam, że awaria.
Mam to samo-płaciłem google pay
Witam od 30 minut nie przechodzą płatności na allegro zamówienie za zamówieniem ma status płatność rozpoczęta i tak dalej ma ktoś taki problem chyba jest jakaś awaria systemu
Mam ten sam problem, transakcja opłacona blikiem ma nadal status "oczekujemy na potwierdzenie"
Tak, mi tez nie działa płatność. Blik w ogóle nie działa a płatność przelewem jest cały czas "w toku".
Ten sam problem, pieniądze z konta pobrało, a w Allegro cały czas płatność w toku
Ja skorzystałem z GooglePay - to samo, czyli oczekiwanie na potwierdzenie, a pieniądze z konta pobrane. Może jakieś info z Allegro, hej - obudźcie się!
Zapłaciłem za przedmiot a płatność cały czas w toku pieniądze z konta pobrane.
U mnie to samo. O 10:01 zakupiłem produkt przez AllegroPay. Cały czas „płatność w toku” wiec od razu na allegropay to spłaciłem bo myślałem ze przez to. Pieniądze z konta zabrało, płatność dalej w toku a do tego wciąż widnieje mi w allegropay do spłaty.
zaplaciłem kartą pół godziny temu . Pieniadze pobrało z konta ,a płatność dalej w toku . ...
Podobnie u mnie chyba jakiś błąd allegro
Chyba jakaś większa awaria bo wszystkie płatności są w toku
u mnie to samo. zapłacone pół godziny temu a "płatność w toku"
Od godziny transakcja w toku,a kasa z konta poszła 🤔
Z kimś się warto z Allegro komunikować? Czy to automatycznie się naprawi ?
Witam
Mam problem i to duży
dzisiaj 04.06.2022 zapłaciłem kartą Paribas Bank Mater Card za zakup i pieniądze zeszły z konta Paribas Bank
skan -
04.07.2022Dziś
Allegro Poznan PL
-41,88 PLN (numer karty usunąłem bo to dane dla mnie)
i nadal jest status - PŁATNOŚĆ W TOKU, dawniej od razu miałem potwierdzenie zakupu, zauważyłem też że jak chce płacić z drugiej karty z NEST BANK (bo można dodać drugą kartę i nią też płacić, to nie da się wpisać wszystkich numerów karty i nie da się kupić poprzez Kartę NEST BANK a dawniej tak nie było, mogłem z obydwu Kart płacić zależnie na której miałem pieniądze tj w jakim Banku czy to w PARIBAS, czy w NEST BANKU, napisałem do NEST BANKU - czy mi zablokowali kartę i 3D Secure-ale mi odpisali że wszystko jest w porządku, nie zablokowali, bo przecież korzystam też z innych Giełd choćby **piiip** lub z innych Sklepów Internetowych i płacę albo kartą PARIBAS BAN-u lub Kartą z Banku NEST BANK i wszystko jest OK i 3D SECURE działa, więc sprawa musi być po stronie ALLEGRO .
Proszę o pomoc i odpowiedz w tej sprawie, na ten czas dokonałem płatności kartą Paribas Bank na Allegro i pieniądze zeszły mi z konta z Paribas Bank, ale jest status PŁATNOŚĆ W TOKU, a nie płaciłem Przelewem Tradycyjnym, a poprzez Konto PayU Allegro i poprzez Karte .
Czekam na odpowiedz
pozdrawiam .