Kupiłam na aukcji dwupack suplementów.
Myślałam, że kupuje 2x90 tabl.
w trzech miejscach aukcji jest takie info.
Na co sprzedający odpowiada mi, że nic z tego bo w opisie jest, że będzie 2x60 tabl.
czuję się oszukana, czy allegro coś zeobi?
@ewasen katalog miesza i parametry, często allegro źle łączy lub sprzedawcy źle łączą, daj link do oferty ?
Cześć, @ewasen! Sprzedający odpowiada za dane w swojej ofercie. W takiej sytuacji sprzedający powinien dostarczyć taki produkt, jaki był oferowany podczas składania zamówienia. To co mogę zasugerować, to bezpośredni kontakt ze sprzedającym, aby ustalić szczegóły np. poprzez rozpoczęcie dyskusji. W razie braku porozumienia, możesz wezwać naszego doradcę, który włączy się do dyskusji.
Sprawdziłam ofertę i widzę rozbieżności w infomracjach, dlatego zgłosiłam ją do weryfikacji przez odpowiedni zespół.
@Sa_nova sami stworzyliście problem z tym katalogiem, nawet klient nie wie gdzie patrzeć na zrzutach są tytuły z katalogu, porównaj inne oferty, pokaż warianty od innych i kupujący myśli że to kupuje a w ofercie i opisie na 100 % było poprawnie, szczerze dziwię się że jeszcze UOKiK nie zajął się taką prezentacją produktów 😞
Sprzedający odpowiada to czemu dodajecie zdjęcie do ofert, zmieniacie parametry czy sami łączycie błędnie oferty sam maiłem już 2 x tak łączone !!!