Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Otwarłem dyskusje, ale nie mogę w nią wejść. Strona cały czas się ładuje, zarówno w aplikacji jak i na stronie. ktoś jeszcze ma ten problem?
@Adikia, czy próbowałeś wejść w Dyskusję poprzez inną przeglądarkę? Sprawdź, czy problem występuje w trybie incognito.
nie pomaga, ani jedno ani drugie rozwiązanie cały czas mam tylko kółeczko ładowania w miejscu gdzie powinna być lista dyskusji
Mam ten sam problem. Otworzyłem dziś dyskusję i w żaden sposób nie mogę się do niej dostać
To samo, dwie przeglądarki, aplikacja.
W trybie incognito działa poprawnie
tak więc droga moderatorko, proszę Cię o zgłoszenie sprawy do waszego działu technicznego, jako że na allegro nie istnieje biuro obsługi klienta, nie jestem w stanie sam tego zrobić.
Pozdrawiam
nie działają dyskusje ciągle wczytuje ???? co zrobić
Coś się popsuło już kilka osób o tym pisze: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@MastaHash25, z jakiej przeglądarki korzystasz? Czy problem występuje po jej zmianie oraz wyczyszczeniu?
Incognito działa poprawnie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ale czemu apka nie?
Problem występował na Firefox, edge i Chrome oraz w aplikacji. Występuje on u wielu osób na raz. Ja rozumiem że masz procedury i musisz pytać o takie rzeczy, ale ewidentnie to problem z waszymi serwerami.
Mnie osobiście już zaczęło działać, ale lekko muli.
Dzień dobry,
dostałem powiadomienie, że sprzedający wypowiedział się w trwającej dyskusji. Niestety nie mogę wejść na stronę dyskusji. Niezależnie czy korzystam z przeglądarek na komputerze, czy z aplikacji na smartfonie, w momencie kliknięcia w link do dyskusji zaczyna się kręcić ikonka ładowania i nic się następnie nie dzieje.
Jednocześnie mogę bez problemu wejść w dane zakończonych dyskusji.
Co może być przyczyną takiego zachowania aplikacji/strony?
Pozdrawiam
@Radzy3 Wstępnie sugeruję czyszczenie przeglądarki oraz odinstalowanie i ponowne zainstalowanie aplikacji.
Obawiam się, że nie jest to rozwiązanie - link próbowałem otworzyć na kilku przeglądarkach, w tym na takiej, z której generalnie nie korzystam. Cache nie jest przyczyną.
@Radzy3, czy możesz załączyć tu zrzut ekranu, który obrazuje ten problem?
Nie otwiera mi się otwarta przeze mnie dyskusja że sprzedającym
To drugi post dzisiaj o tym problemie: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ewelinarolska, czy próbowałaś zmienić przeglądarkę, wyczyścić ją oraz wejść w Dyskusję z poziomu trybu incognito?