Witam. Dzisiaj próbowałem dokonać zakupu 3 razy (2 razy przez telefon i raz przez laptopa) i allegro nie przekierowuje mnie na stronę banku abym mógł opłacił zakup. Miał ktoś takie coś?
U mnie to samo.Myślałem że to coś od strony banku , ale na bankowe konto normalnie się loguję bez problemów.
U mnie dokładnie taka sama sytuacja. Podejrzewam, że przelewy24 mają jakąś awarię.
U mnie to samo. Dzisiaj próbowałem dwa razy opłacić zakup i nie przekierowuje na stronę banku przez Przelewy24.
AKTUALIZACJA 28.03 g. 10:09
Otrzymaliśmy informację, że problem nie powinie już występować. Możecie już korzystać z obu operatorów płatności.
AKTUALIZACJA 28.03 g. 9:08
Obecnie możecie opłacać zamówienia korzystając z operatora PayU, więc uda się je opłacić. Gdy Przelewy24 uporają się z problemami technicznymi, będzie można skorzystać także z usług tego operatora.
@Kotlik19 @bart99999 @Honey-H1 @kider2 dziękuję za Wasze zgłoszenia.
Nasz zespół działa w tej sprawie, dam znać, gdy otrzymam potwierdzenie, że problem już nie występuje.
Nie widzę u siebie opcji płatności przez PayU, gdzie ona jest?
@kotka_balbinka jest to operator płatności, a nie metoda płatności. Więc wybierz proszę metodę, którą chcesz opłacić zamówienie, płatność powinna zostać obsłużona przez operatora PayU i problem nie powinien się pojawić.
Dziękuję , wszystko działa. ,Zdrowych ciepłych i spokojnych świąt życzę , i oczywiście mokrego dyngusa.
@kider2 dziękujemy bardzo! 🥚🌞
Dla Ciebie również wszystkiego dobrego!
TEN Problem jest ponownie , nie przekierowuje na stronę banku żeby można dokonać płatności
@Ziomek455 dzisiaj występują problemy z płatnościami przez bank BNP Paribas, więc poczekaj proszę do jutra, a jeśli status płatności się nie zmieni, wybierz proszę inną metodę płatności.
dzisiaj jest ten sam problem ale występuje on po waszej stronie nie po stronie banku bo na innej stronie przekierowuje na stronę banku bez problemu .
@Ziomek455 Wyślij proszę zrzut ekranu jak to u Ciebie wygląda i jaki to bank?
Witam,
Czyli nie jestem sama 😉 od wczoraj wieczór próbuję zapłacić za towary u 2 sprzedawców i allegro nie przekierowuje na stronę przelewy24. Przy płatności kartą nie było problemu.
U mnie płatność kartą przestała być aktywna. Szkoda, bo myślałam że w ten sposób obejdę tę awarię.
Widzę, że sytuacja płatnicza zmienia się bardzo szybko ... bo i ja teraz z kartą miałam problem żeby zapłacić. ;-(
Blik jeszcze działa
Zmiana banku też nie działa.
U mnie to samo.
od wczoraj wieczora to samo