anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja a POK

toro0213
#1 Nowicjusz

reklamowanje kurtki sprzedawca nie uznal reklamacji ,nawet nie widzial zdjec,POK allegro wysyla na POlicja za ponad 30 zl to zalosne,prosze o pomoc ,POlicja sie tym nie zajmie w zaden sposób .

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

Agent555
#19 Nestor ⭐

W POK pracują niekompetentni pracownicy, kilka miesięcy temu też mi napisali żebym udał się na Policję, odpisałem im żeby sobie sami śli , straciłem około 500 zł musiałem pogodzić się ze strata pieniędzy chociaż to nie była mała kwota , w allegro nie ma ochrony kupujących, , 

oznacz moderatorów

N_Nitka28
Moderatorka Allegro Gadane

@toro0213 Cały proces reklamacyjny leży po stronie sprzedawcy. Allegro nie może w to ingerować. 

Doradca może poprosić o dodatkowe dokumenty przy rozpatrywaniu wniosku z Allegro Ochrona Kupującym. Wszystko jest zgodne z procedurą. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

toro0213
#1 Nowicjusz

W takim razie nie isteniej zadne POK Allegro Protect a sprzedawca ,u ktorego czesto i duze ilosci odziezy kupuje nawet nie pofatygowal sie zeby napisac jak ta kurtka wyglada jestescie nieuczciwi i jeszcze chcecie ludzi wprowadzac w dodatkowe koszta i nerwy,szkoda ,ze tak to działą ,bedę kupowac na **piiip** ,**piiip** i innych portalach tu LUDZI SIE ROBI W KONIA niestety.

oznacz moderatorów

N_Nitka28

@toro0213 Nie zgadzam się z Twoją opinią. Allegro Ochrona Kupujących pomaga, ale każdy z przypadków jest indywidualny i każda sprawa jest weryfikowana osobno. 

Możemy jako Allegro poprosić od Ciebie dokumentów np. zgłoszenia sprawy na policję. 

Nicol
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Agent555
#19 Nestor ⭐

@N_Nitka28  możesz mi nie odpisywać twoja sprawa, nie zgadzam się z tobą ,POK nie dba o bezpieczeństwo kupujących, odrzazu wali iść na policję, 

oznacz moderatorów