Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, mam taki problem. Zrobiłam zakup na allegro, zapłaciłam, ale nie zauważyłam, że nie było wystarczająco środków na koncie, więc płatność nie przeszła. Zamiast od razu wybrać opcję Anuluj płatność i ją ponowić, to najpierw ponowiłam ją, ale bezpośrednio z banku, no i nie zaksięgowała się ta płatność na allegro, więc dopiero wtedy kliknęłam Anuluj i ponowiłam płatność już przez allegro i wszystko ok, ale zapłaciłam podwójnie i jak teraz odzyskać środki z tej pierwszej transakcji (ponowiony przelew bezpośrednio z banku)?
Jeżeli to była ta sama transakcja - to pieniądze same do Ciebie wrócą w ciągu 3-5 dni.
Ale jeżeli chcesz to możesz podać nr transakcji to Moderatorzy sprawdzą status płatności po stronie Allegro.
Nr zamówienia: da71c570-7863-11f0-8363-894d218be451
Identyfikator płatności: d7c495b8-7865-11f0-bfb3-cf3324d53cd2
A to tytuł przelewu tego ponowionego ze str. banku:
/OPT/X/////P24-B5W-G0E-W5F ALLEGRO DAB5AC7D-786
Płatności przez tzw link mogą być zrobione tylko na tej dedykowanej stronie twojego banku. Jeżeli zrobisz na widoczny tam nr konta zwykły przelew, to wyślesz kasę w kosmos.
Oczywiście za jakiś czas środki wrócą. Może to być od kilku dni, do nawet miesiąca. Nie ma możliwości tego przyspieszyć.
Po prostu ponowiłam przelew, który się wygenerował w pierwszej transakcji, ale już nie przez Allegro. Czyli po jakimś czasie pieniądze i tak do mnie wrócą czy w jakiś sposób gdzieś to zgłosić?