Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Prosimy o dodanie filtra opinii po sprzedających. Upewni to ludzi, że bezpiecznie mogą kupić np kosmetyk który nie jest podróbką. W tej chwili opinie kosmetyków są bezużyteczne ponieważ nie da się łatwo odflitrować oszustów/sprzedawców podróbek
Jestem za tym. Pakowanie produktów pod jedną marką jest bezsensowne. Można kupić podróbę z dobbrym komentarzem.
@Dom_i_ogrod_lux czy możesz zgłosić ten pomysł tutaj i podać więcej szczegółów? 🙂
Ja od samego wprowadzenia tego cudu nowoczesnego wkurzania własnych klientów twierdzę, że opinie o produktach miały by sens tylko wtedy gdyby dotyczyły tylko i wyłącznie danej oferty danego sprzedającego. Bo i tak będą złe podpięcia i to zaniży ocenę gwiazdkową produktów innych. Nie mówiąc o produktach, których partie mogą się różnić.
Wyszukiwanie rzeczywiście pomogło by ale tylko częściowo. Jednak masz rację. Wielokrotnie weszłam w opinie i rezygnowałam z zakupu, bo nie mogłam się dokopać do jednej opinii sprzedającego w którego ofertę zaglądałam...
Kiedyś wystarczały opinie o sprzedawcach. Teraz są zaśmiecone delivery i ani po jednych ani po drugich nie idzie wyrobić sobie opinii przed zakupem...