Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry.
Mam problem z otwarciem strony Allegro jeżeli Malwarebytes Privacy jest włączony, czyli połączenie jest prywatne. Po wyłączeniu M.P. strona się otwiera.
W telefonie także mam Malwarebytes Privacy włączony i aplikacja Allegro włącza się bez problemu.
Czy istnieje sposób rozwiązania tego problemu, tak aby przy włączonym Malwarebytes Privacy działała strona Allegro?
@BD_2005 Cześć. 🙂 Czy w programie Malwarebytes Privacy masz możliwość dodania strony do zaufanych? Strona się ładuje czy wyświetla się jakiś inny komunikat? Bardzo Cię proszę o zrzut całego ekranu (z widocznym paskiem URL, datą i godziną). Zweryfikujemy tę sprawę.
Dzień dobry.
Malwarebytes Privacy nie ma możliwości. Malwarebytes Premium ma takie możliwości, ale nie ma takiej potrzeby.
Problemy zaczęły się jakoś w czerwcu. Wcześniej, pomimo posiadania tej aplikacji, nie było takich problemów.
Malwarebytes Privacy zmienia adres IP na prywatny.
Pozdrawiam
Bartosz Duczmal
@BD_2005 Czy możesz podać mi ten adres IP?
Prywatny czy rzeczywisty?
Rz. - 83.28.216.104 pr. - 37.120.211.213
@BD_2005 Dziękuję bardzo. Skonsultuję tę sprawę z działem IT i wrócę do Ciebie z odpowiedzią.
@BD_2005 Problem nie powinien już występować. Daj znać, czy bez przeszkód możesz już korzystać z serwisu 🙂
Na obecną chwilę nie ma problemu.
Dziękuję