Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam czy ktoś miał problem z zakupem na raty wybieram mbank i wszystko przebiega ok dostaje e-maila ze pozytywnie rozpatrzono ale mam wiadomość ze mam się zalogować do konta w banku mbank którego nie mam trochę dziwne wczesniej bez problemu kupowałem na raty i wszystko w mbank przebiegało inaczej a teraz ani smsa z kodem nic tylko logowanie do od nich banku i tam jest umowa
Robiłeś przelew weryfikacyjny 1 zł z konta swojego banku? Nigdy wcześniej nikt tu nie pisał o takim problemie, być może zmieniły się zasady.
Zapytaj o to na czacie w odpowiednim dziale Allegro; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=03326446-3f17-47ae-adf1-2d52e1419d5a
No właśnie nawet nie bylo zeby zrobić przelew 1 zl nic przeskakiwało do końca normalnie wszystko potwierdzenie ze pozytywny zatwierdz i wyskakuje okienko mbank zaloguj się i nic nie można zrobić jeżeli nie jest sie klientem banku bo nie wejdzie sie zeby umowę zaakceptowac
Co na to Allegro? Pytałeś?
Tak ale mam sobie sam kontaktować z bankiem bo oni nie mają wglądu do umow zawieranych nie maja pojęcia co i jak dlaczego taka sytuacja
No właśnie. Jakiś czas temu kupujący pisali tu o podobnym problemie. Bank w celu podpisania umowy żądał osobistej wizyty w placówce, co było niezgodne z zasadami opisanymi w Pomocy Allegro. Teraz prawdopodobnie bank wymyślił sobie, że będzie udzielał rat Allegro tylko klientom posiadającym u nich konto. To również jest niezgodne z zadami opisanymi w Pomocy; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/informacje-ogolne/jak-kupowac-na-raty-rKxBgYZnDIX#jak-wypeln...
Nikt tych artykułów nie aktualizuje, a gdy zapytasz na czacie, także wyjaśnienia nie otrzymasz.
Właśnie pisałem ze przecież pisze ze klient z zewnątrz moze zawrzeć umowę z bankiem nie musi posiadać konta ze to jest coś nie tak i nie zgodne z zasadami to allegro pisze jedno i to samo proszę kontaktować się z MBankiem zobaczymy co mi Mbank da za odpowiedz
@Marek20041978 Podczas składnia wniosku powinieneś otrzymać potwierdzenie decyzji jednorazowym hasłem SMS lub w czasie wizyty w banku. Jeśli więc otrzymałeś informacje wyłącznie o tym, że musisz udać się do banku, prześlij mi proszę zrzut tej wiadomości z widocznym komunikatem. Postaram się wyjaśnić tę kwestię.
Juz dostałem wiadomość powinienem dostać smsa nie dostałem juz drugi raz bo próbowałem juz wczesniej i to samo musiałem poczekać aż minie termin podpisania umowy i zostanie anulowana i spróbowałem drugi raz znowu to samo brak smsa musze się kontaktować tel lub osobiście zeby dostać pakiet aktywacyjny bo maila brak na mojej poczcie
Witam również mam taki problem .. jak rozwiązałeś ten problem ?