anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

problem z zgłoszeniem wniosku allegro protect

akamix_28
#7 Wielbiciel#

witam, mam problem z zgloszeniem wniosu allegro protect,

po wpisaniu wszystkich danych klikam zloz wniosek i wyskakuje komunikat na czerwono : "Niepoprawny numer przesyłki z zamówienia", jak to rozwiazac ?

oznacz moderatorów
17 ODPOWIEDZI 17

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 A na pewno wpisujesz dobry numer? Może wkradła się literówka? Proszę Cię o dodanie zrzutu ekranu z widocznym numerem przesyłki oraz komunikatem, jaki Ci się pojawia. 🙂

Wiktoria
   Moderatorka

Jak dostawa na czas - to Allegro!
   Wybieraj spośród tysięcy produktów i zamawiaj z dostawą przed Świętami.
oznacz moderatorów

akamix_28
#7 Wielbiciel#

Screenshot_20230908_200113_Allegro(1).jpgScreenshot_20230908_200120_Allegro.jpgScreenshot_20230908_200633_Allegro(2).jpg

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 Dziękuję za zrzuty. Jeden z nich usunęłam, bo był widoczny numer konta. Konsultuję Twoje zgłoszenie z odpowiednim zespołem.

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 Czy to są zrzuty z aplikacji? Jeśli tak, to czy próbowałeś wypełnić wniosek z poziomu przeglądarki internetowej? 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

akamix_28
#7 Wielbiciel#

tak to są zrzuty z aplikacji, robilem to na telefonie oraz na 2 róznych komputerach, i caly czas wyswietal sie komunikat "Niepoprawny numer przesyłki z zamówienia". Nie mam mozliwosci wpisania manualnie numery przesylki. Teraz nie moge zlozyc wniosku, bo allegro go zakonczylo... a temat sie jeszcze nie zakonczyl.

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 Dzięki za informację. Konsultuję dalej.

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 Otrzymałam informację, że powinieneś mieć możliwość wypełnienia wniosku. Spróbuj proszę w przeglądarce, a nie w aplikacji i koniecznie wyczyść najpierw pamięć podręczną. Jeśli to nie pomoże. Dodaj zrzuty ekranu (z przeglądarki) i napisz, z jakiej wersji przeglądarki korzystasz. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

akamix_28
#7 Wielbiciel#

akamix_28_2-1694680437777.png

próbuje zrobic to na mozilli i internet explorer i tu i tu jest problem, zdjecie w zalaczniku

akamix_28_1-1694680333046.png

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Zdjęcia nie widzimy, jaki problem? a wyczyściłeś przeglądarkę?

oznacz moderatorów

akamix_28
#7 Wielbiciel#

przegladarka wyczyszczona jedna jak i druga, cos jest nie tak z numerem przesylki z zamowienia "DB schenker"

oznacz moderatorów

w_kiwi
Moderatorka
Moderatorka

@akamix_28 Cześć! Wracam do Ciebie z prośbą o przesłanie zrzutu ekranu wniosku, na którym jest widoczny numer przesyłki. 

Wiktoria
   Moderatorka

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@mdrogeria @Ziolko39 @kostas11 patrzcie ale allegro bogate 😛 wyplacaja za nieuznana reklamacje silnika wedlug starych przepisow reklamacyjnych sprzed 1 stycznia 2023 7klocków no pięknie

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@az1rael Przecież mają z czego > ciągłe podnoszenie prowizji (w tym dodana od kosztów przesyłki???) > 1 zł od każdej transakcji dodatkowo > sprzedawca płaci za to, że kupujący nie ma kasy i płaci korzystając z rat > zawsze się trochę nazbiera > jest czym obdzielać "kombinatorów"🤑😧

oznacz moderatorów

kostas11
#21 Demiurg#

@az1rael ale tu nie wiemy jak to przebiegło ? skąd wiesz że nie uznana ? 

________
Κώστας
oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

@kostas11 bo sprzedawca firma nie ma bana na sprzedaż
bo zaznaczone jest wada wykryta podczas użytkowania czyli reklamacja
a teraz znając allegro co jest bardziej prawdopodobne że sprzedawca firma sprzedający rzeczy po 7k niedopilnuje dyskusji i reklamacji i mu allegro dowali ap po głowie i bana na konto, czy nieuzna reklamacji?

oznacz moderatorów

az1rael
#21 Demiurg#

a z przepisami reklamacyjnymi to źle spojrzałem na datę na szybko na telefonie już po nowemu

oznacz moderatorów